Elazığ Devlet KlasikTürk Müziği Korosu`nun Mardin Konseri Beğeni Kazandı

Elazığ Devlet KlasikTürk Müziği Korosu Mardin`de unutulmaz bir müzik ziyafeti gerçekleştirdi. Atatürk Kültür Merkezi?nde düzenlenen programa Mardin Valisi ve Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili . Mustafa Yaman?ın yanısıra protokol üyeleri ve vatand

8.01.2018 18:38:25 0
Elazığ Devlet KlasikTürk Müziği Korosu`nun Mardin  Konseri Beğeni Kazandı

Elazığ Devlet KlasikTürk Müziği Korosu Mardin'de unutulmaz bir müzik ziyafeti gerçekleştirdi. Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa  Mardin  Valisi ve Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili . Mustafa Yaman’ın yanısıra protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

 

 Elazığ Devlet KlasikTürk Müziği Korosu Gece boyunca  klasik Türk müziğinin en güzel örneklerini izleyiciye aktardı.

 

 

Mardin’de kültür ve sanatta da güzel şeylerin olduğunu kaydeden Mardin  Valisi ve Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili . Mustafa Yaman’, “Şehirde sanatın her dalının yaşaması ve sevdirilmesi için çaba veriyoruz” ifadesini kullandı. Bu bağamda program planlamalarını yaptıklarını dile getiren Yaman, “Mardin’in her yönüyle değişimi için çaba vermekteyiz. Bu düşünceyle gece gündüz demeden projelerimize hayat vermekteyiz. Alt yapı üst yapı ve sosyal projelerimizle 1 yıl içinde şehrimize değişimi yaşattık. Kültür ve sanatta da iyi çalışmalar yapmak için çaba vermekteyiz. Bu bağlamda uluslararası programlar da olmak üzere önemli etkinlikleri ilimizde yaşayan vatandaşlarımıza armağan ediyoruz. Bu gece de güzel bir programı icra etmenin mutluluğunu yaşıyoruz”  şeklinde konuştu.

 

Mardin  Valisi ve Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili . Mustafa Yaman’ “Geçmişimize iz bırakan ve nesillerce yaşatılması gerektiğine inandığımız programları da ilimizde yapıyoruz. Bu nedenle KlasikTürk Müziği konserini düzenledik. Elazığ’dan gelen ekiplerimiz Mardinli hemşehrilerimize güzel bir gece yaşattı. Biz Büyükşehir Belediyesi olarak bu tür programları arttırarak sürdüreceğiz. Ayrıca yerel değerlerimizi de gün yüzüne çıkaracağız. Bizlere bu güzel geceyi yaşatan Elazığ Devlet KlasikTürk Müziği Korosu’na teşekkür ederiz” diyerek sözlerine son verdi.

 
 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 


23.6° / 12.3°
  • BIST 100

    10219,59%0,01
  • DOLAR

    32,21% 0,01
  • EURO

    34,77% -0,24
  • GRAM ALTIN

    2427,07% -0,70
  • Ç. ALTIN

    3925,56% -0,46