Elazığ Hipodromu Çok Özel, Minik Yürekleri Misafir Etti

Elazığ Hipodromu, yönetimdeki farklı vizyonu ile fark yaratmaya devam etme kapsamında özel öğrencileri, arkadaşlarından ayırmadan “Ağır Misafir” kapsamında misafir ederken, minik yüreklerine dokundu.

Yaşam 30.05.2024 09:09:00 0
Elazığ Hipodromu Çok Özel, Minik Yürekleri Misafir Etti

Elazığ Hipodromu, yönetimdeki farklı vizyonu ile fark yaratmaya devam etme kapsamında özel öğrencileri, arkadaşlarından ayırmadan “Ağır Misafir” kapsamında misafir ederken, minik yüreklerine dokundu.

 

Hipodromun sadece “At Yarışı” yapılan yer olmaktan çıkaran, yönetimin yeni vizyonunda şehre açılırken, kente ışıt tutan, gençlerin, çocukların hayata hazırlanmaları sürecinde var olan emsalsiz fiziki imkânlarını, Elazığ’a hizmet noktasında halka açmaya devam ediyor.

Bu emsalsiz gayretleri kapsamında, “Tıbbi ve Aromatik Bitkiler” üretim gayretleri ile dikkat çekerken, engelli bireylerin karşılaştıkları zorluklara yönelik, farkındalık yaratmak, süreç dahilinde elini taşın altına koymakta tereddüt etmeyerek,  17 Nisan Çarşamba günü, Empati Parkuru, açılışı ile fark yaratmış, yüreklere dokunmaya devam edeceği mesajını paylaşmıştı.


Elazığ Hipodromu, şehrin farklı kesimlerini ağırlayarak, onları kazanma, kendi vizyonlarına dayalı kente katkı sağlama gayretleri kapsamında;
kente ışıt tutan, gençlerin, çocukların hayata hazırlanmaları sürecinde var olan emsalsiz fiziki imkânlarını, Elazığ’a hizmet noktasında halka açmaya devam ediyor.

Engelli bireylerin karşılaştıkları zorluklara yönelik farkındalık yaratmak amacıyla Elazığ Hipodromu’nda  hayata geçirilen; 17 Nisan Çarşamba günü saat 14.30'da açılan  Empati Parkuru, ile fark yaratırken, farklı etkinlikleri ile yüreklere dokunmaya devam ediyor.

İlimiz Merkez İsmet paşa İlkokulu öğretmenlerinin okul yöneticileri ile sağladıkları koordinasyon dahilinde; 

Engelliler Hafta kapsamı etkinlikleri dahilinde özel öğrencilerini, arkadaşlarından ayırmadan, sosyalleşmeleri, biri birleri ile kaynaşmaları, bir ve beraberken şahsiyet kazanmaları amaçları doğrultusunda, Elazığ Hipodromu’nda  piknik yapma ve engelli parkurundan yararlanma talepleri, Elazığ Hipodrom Yönetimi tarafından uygun görülmüş, yapılan ziyaretin, “Ağır Misafir” kapsamında öğrencilerin konut edildikleri, yılın stresinin atılmasına katkı sağlayan mekan kullanımı sağlandı.
Yine bu kapsamda, yararlanmak istenen “Empati Parkuru” etkinliklleri kapsamında kurumun yönetimi ve kurum çalışanlarının yüksek özverisi dahilinde sadece özel öğrenciler değil, özel öğrencilerin arkadaşları arasında ayrım yapmayan uygulamalarıyla misafir edilen bütün öğrencilerin empati parkurunda at ile buluşmaları sağlanmış, binici kıyafetleri giydirilerek, güvenlik tedbirleri dahilinde, veli/öğretmen izin belgeleri de alınmak suretiyle at binmeleri sağlanarak, empati parkurundan yararlandırdılar.

Haber Sitemiz adına; bu emsalsiz yaklaşım ve yüksek özverilerinden dolayı, minik öğrencilerin yüreklerine dokunurken, öğretmen ve velilerimin de takdirlerini kazanan Elazığ Hipodromu Müdürü Muhammet DEMİRÇELİK başta olmak üzere, yöneticileri ve kurum çalışanlarına;

Özel öğrencilerini, arkadaşlarından ayırmadan, bir ve beraber olmalarına önem vererek, birlikte etkinlik yapmalarına hizmet etmeyi şiar edinen Mer. İsmet paşa İlkokulu yöneticileri ve bu süreçte hizmet eden değerli öğretmenleri; Rehber Öğrt. Serkan YILDIZ’a, Sınıf Öğretmenleri Aynur AKGÜN’e, Muhlise ÇETİN’e, Selim Selma KAYAÖZ’e, Ceren KARAORMAN’a binlerce teşekkür ediyor, iyi ki varsınız diyoruz.  

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ELAZIĞ


 


39.1° / 25.3°
  • BIST 100

    10471,30%0,76
  • DOLAR

    32,81% 0,06
  • EURO

    35,18% -0,10
  • GRAM ALTIN

    2452,64% 0,32
  • Ç. ALTIN

    3891,52% 0,00