ELEKTRİKLİ ARAÇ TUTKUNLARI ANKARA'DA BULUŞUYOR

Türkiye’nin ilk elektrikli araç etkinliği Future Drive, 4-6 Ekim tarihlerinde Bilkent Center’da gerçekleşecek. Doğa dostu araç sürme keyfi yaşayan ziyaretçiler Doğuş Çabakçor konseri ile de buluşacak.

4.10.2024 11:37:00 0
ELEKTRİKLİ ARAÇ TUTKUNLARI ANKARA

Türkiye’nin ilk elektrikli araç etkinliği Future Drive, 4-6 Ekim tarihlerinde Bilkent Center’da gerçekleşecek. Doğa dostu araç sürme keyfi yaşayan ziyaretçiler Doğuş Çabakçor konseri ile de buluşacak.

 

Bilkent Center, 4-6 Ekim tarihleri arasında Türkiye’nin ilk elektrikli araç etkinliği Future Drive’a ev sahipliği yapacak. Etkinlik, elektrikli araçların sergileneceği ve test sürüşlerinin yapılacağı bir platform sunarak, otomotiv tutkunlarına ve çevre dostu ulaşım çözümlerine ilgi duyan herkese hitap edecek. Gerçekleşecek etkinlikte, Tesla, Ford, MG, Alfa Romeo, Jeep, Kia, Opel, Citroen, Renault, Dacia ve Fiat gibi önde gelen markaların en yeni elektrikli modelleri ziyaretçilerle buluşacak. Katılımcılar, bu araçların yenilikçi tasarımlarını ve sürdürülebilir özelliklerini yakından incelerken, test sürüşleri ile bu heyecan verici deneyimi yaşamış olacak. Etkinlik, sadece araç deneyimi sunmakla kalmayacak, aynı zamanda katılımcılara çevre dostu teknolojilerin geleceği hakkında bilgi edinme fırsatı da sunacak. 

 

Etkinliğin en özel anlarından biri, 5 Ekim Cumartesi akşamı 19.00-21.00 saatleri arasında gerçekleşecek olan Doğuş Çabakçor konseri olacak. Ücretsiz olarak düzenlenecek olan konserde katılımcılar enerjik müziğin keyfini çıkartacak.

 

Gerçekleşecek olan etkinlik hakkında konuşan Bilkent Center AVM Müdürü Esat Aydın “Sürdürülebilirlik vizyonumuzla aldığımız belgelerimizin yanında bunu destekleyecek olan yeni bir etkinlik yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Future Drive, çevre dostu ulaşım çözümlerine dair farkındalığı artırırken, aynı zamanda katılımcılara yenilikçi elektrikli araçları yakından tanıma fırsatı sunacak. Tüm Başkentlileri bu heyecan verici etkinliğe davet ediyoruz. Birlikte, daha yeşil bir geleceğe adım atalım!” dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


30.5° / 18.6°
  • BIST 100

    9109,34%2,37
  • DOLAR

    34,25% 0,32
  • EURO

    37,60% -0,42
  • GRAM ALTIN

    2917,18% 0,06
  • Ç. ALTIN

    4903,03% 0,41