Aşk şarkılarının yorumcusu Ferhat Göçer, Kurban Bayramı’nın birinci günü Elexus Hotel’de sahne aldı. 1500 misafirin olduğu gecede Göçer, sevilen şarkıları ve bitmeyen enerjisiyle kendisini izlemeye gelen misafirlerine unutulmaz bir gece yaşattı.
Sahne öncesi Göçer, Kıbrıs’a olan hayranlığını şöyle ifade etti: Bu bayram programında Kıbrıs’ın güzelliklerini rahatlıkla yaşayabileceğiniz Elexus Hotel’in sahnesinde bayramımızın ilk günü sizlerle olmaktan mutluluk duyuyorum. Kıbrıs bana göre çok özel bir yer. Denizi, kumsalı, insanları burası eşi benzeri olmayan inanılmaz bir yer. Kıbrıs’ta 5 ayrı klip çektik. Karpaz’da, Altın kumsal’da, St Hilarion’da, Karmi’de, Magosa’da, Girne’de bütün Kıbrıs’ın güzelliklerinden birer parça sergileyebileceğimiz, 5 ayrı klip arka arkaya çektik. Bunları sırasıyla dinleyicilerimize sunacağız. Bayramın hemen sonrasında Magosa’da çektiğimiz klibi Magosa Türküsüyle dinleyicilerimize sunacağız. Her fırsatta Kıbrıs’ın güzelliklerini bütün dinleyenlerimize sunmaya çalışıyoruz. Kıbrıs’ta olmayı çok seviyorum. Hem halkının hem de doğal güzelliklerinin eşi benzeri yok. Ömür Hanım’da beni çok destekler, o da çok seviyor Kıbrıs’ı. Hanım sevmezse bir yeri, zaten oraya bir daha zor gidersiniz. Bu açıdan önce biz Ömür Hanım’a sevdirdik Kıbrıs’ı sonra da yolumuzu açtık.
Pop müziği ile rap müzik arasındaki rekabete de “birkaç sezondur pop müziğinde yeterli derecede kaliteli ürün çıkmamasından kaynaklanan bir meydanı boş bırakma durumudur diyebiliriz. Sonuçta bende bir pop sanatçısı olarak haddimi çok da aşmak istemem ama kendimize çeki düzen vermemiz gerektiğini düşünüyorum. Popüler müzikte çok ciddi bir kalite problemi yaşanıyor. Rap müziği hep vardı ülkemizde.Dünya müziğinde de şu an rap akımları görülüyor. Bu süreç içerisinde bizim aramızdaki rekabet ilişkisi içerindeki insanların birbirini sevmemesinden yada rekabetin şirazesini kaydırmasından kaynaklanan problemlerin rap dünyasında daha az olduğunu gördüm. Orada bir dayanışma destek var. Birbirleriyle atışırken bile onu belli usturuplarıyla yapıyorlar, ozanların birbiriyle atışması gibi. Şu anki rap müziğini geçmişteki arabesk müziğinin uzantısı ama aynı zamanda temelinde de birbirlerine dayanışma ve atışma kültüründe ozanların birbiriyle atışma kültürü olarak da değerlendirebilirsiniz.” Yorumlarını ekledi.
ARTUKLU HABER AJANSI-MAGAZİN SERVİSİ