Elizi Altın Tasarımları İle Kendinizi Gösterin!

Altın kolye çeşitleri arasında baget altın, kaya altın, trend altın, nazar altın, yıldız altın, vav altın, kalp altın ve melek altın modellerimiz oldukça popülerdir.

Tanıtım Yazısı 19.04.2022 10:42:00 0
Elizi Altın Tasarımları İle Kendinizi Gösterin!

Elizi Altın Tasarımları İle Kendinizi Gösterin!

 

 

Altın kolye çeşitleri arasında baget altın, kaya altın, trend altın, nazar altın, yıldız altın, vav altın, kalp altın ve melek altın modellerimiz oldukça popülerdir. Bununla birlikte, lüks takılar arasında belirli tarzlara uyacak; Nazar boncuklu yıldız, trendy altın göz, yeşil altın taş, büyük altın yıldız, nazar boncuklu melek, altın ay, altın yonca, minyatür güneş,  altın kelebek, altın kalp, ay ve yıldızlar, siyah kelebekler ve popüler altın kolye tasarımları şıklık katacaktır. Hem günlük hem de özel günlerde kullanılan yüksek ve lüks altın kolye, stili tamamlayan en güzel ve değerli aksesuarlardır.

Şımartan Özelliği İle Altın Setler Elizide

Sadece altından üretilen modellerin yanı sıra değerli taşlı veya nazar boncuğu gibi ince detaylara sahip modelde altın setler bulunmaktadır. Renkli taşların ışıltısını ve farklı renklerde altın malzemelerin uyumunu içeren modellerin yanı sıra farklı işleme teknikleri ile şekillendirilen modeller de oldukça popülerdir. Elizi Küpe, yüzük ve bileziklerden birinin veya tamamının yanı sıra kolye veya kolyelerden oluşan 22 ayar altın set en değerli düğün geleneklerinden biridir.

Bir 1 kişi ve mücevher görseli olabilir

 

Geleneksel desenli takımlardan en sevdiğiniz takımlardan birini seçebilir, değerini asla kaybetmeyecek bir hediye almanın mutluluğunu yaşayabilirsiniz. Birbirinden şık koleksiyonlardan en alakalı altın setler için Elizi mağazalarını ziyaret edebilirsiniz. Altın setlere göz atmak için www.elizi.com.tr adresini tıklayabilirsiniz

Altın Küpeler İle Tüm Gözler Sizin Üzerinizde

En basit kombinleri bile zarif ve muhteşem gösterecek altın küpeler vardır. Sevgililer günü, anneler günü, nişan, düğün için en güzel hediye küpelerdir. Annenize, kız kardeşinize, eşinize, sevgilinize, arkadaşlarınıza alabileceğiniz ve sevdiklerinizi mutlu edebileceğiniz en güzel hediye seçimidir.

Takı satın alırken yaş ve kullanım bölgesi gibi özellikler önemli rol oynar. Birden fazla küpe seçtiğinizde bunları kombinleyerek çok şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Kıkırdak küpeler de son zamanlarda Elizide var olan bir trenddir. Kıkırdak küpeler de hoş bir görünüm verir.

Bir 5 kişi, mücevher ve yazı görseli olabilir

 

Kadın küpelerini kolye ile eşleştirerek takabilirsiniz. Tarzıyla dikkat çekmek isteyen bayanlar için birbirinden farklı altın küpe çeşitlerimiz bulunmaktadır. Tasarım küpeler ile farkınızı gösterebilirsiniz. Tasarımcı küpeleri basitçe kombinleyip taksanız bile mükemmel uyumu yakalarsınız. Küpelerimizde birçok logo var. Arılar, çiçekler, gözler, yıldızlar, su damlaları, üçgenler, kareler gibi birçok farklı tarz ve renkte altın küpeler bulunmaktadır. Altın küpeler ve daha fazlası için Elizi adresini ziyaret edebilirsiniz.


30.1° / 18.2°
  • BIST 100

    9722,09%0,80
  • DOLAR

    32,54% 0,01
  • EURO

    34,81% -0,08
  • GRAM ALTIN

    2429,62% -0,01
  • Ç. ALTIN

    3994,55% -0,61