ELMADAĞ ?A ASKİ?DEN YATIRIM ATAĞI

Elmadağ Belediye Başkanlığı tarafından, Belediye Kültür ve Sanat Merkezi toplantı salonunda, Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürü . Cumali Kınacı, Genel Müdür Yardımcısı, Daire Başkanları, Elmadağ Bölge sorumlusu, Muhtarlar, Meclis Üyeleri ve S

Belediye Haberleri 12.07.2019 20:32:31 0
ELMADAĞ ?A ASKİ?DEN YATIRIM ATAĞI

Elmadağ Belediye Başkanlığı tarafından, Belediye Kültür ve Sanat Merkezi toplantı salonunda, Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürü Sn. Cumali Kınacı, Genel Müdür Yardımcısı, Daire Başkanları, Elmadağ Bölge sorumlusu, Muhtarlar, Meclis Üyeleri ve Sivil Toplum Kuruluş yetkililerinin katılımıyla altyapı yatırım toplantısı düzenlendi.

 

“Geniş Çaplı Toplantıda Mahallelerin Sorunları Masaya Yatırıldı”

 

Başkan Adem Barış Aşkın yaptığı açıklamada; “ASKİ ve Belediyemiz işbirliği ile bugüne kadar İlçemize yapılan yatırımlar ve yapılacak olan yatırımlar bizzat ASKİ Genel Müdürü tarafından Muhtarlarımıza bildirilmiştir. Her mahalle muhtarımız vatandaşlarımızın kendilerine ilettiği taleplerini dile getirme şansı bulmuşlardır. Toplantımızın sonunda, Özellikle mahalle statüsüne dönüşen köylerin aciliyet içeren altyapı ihtiyaçlarını karşılayacak proje ve çalışmalar tespit edilerek programa alınmıştır. Diğer yapılacak yatırım programları hakkında mahalle bazlı bilgiler Muhtarlarımıza iletilmiştir.”dedi.

 

“Hizmetlerimizle Halkımızın yüzünü güldüreceğiz.”

 

Başkan Aşkın; İlçemize yapmış olduğumuz hizmetlerle, Halkımızın yüzünü güldürmeye devam edeceğiz. Yaptığı yatırımlarla, tüm ilçelerin suyla ilgili sıkıntılarını çözüme kavuşturmak için gayretli çalışmalar yapan ASKİ Genel Müdürümüze ve teknik ekibine toplantımıza katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.”dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ELMADAĞ

 


23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,70%1,62
  • DOLAR

    32,39% 0,12
  • EURO

    34,68% 0,01
  • GRAM ALTIN

    2400,66% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00