ELMADAĞ?A HZMET EDENLER İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

Elmadağ Belediye Başkanlığının İftar yemeğinde, Elmadağ ilçesine hizmet edenler bir araya geldi

7.07.2015 09:15:09 0
ELMADAĞ?A HZMET EDENLER İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

Elmadağ Belediyesinin Belediye Hizmet Binası bahçesinde düzenlediği İftar Yemeğine, Elmadağ Kaymakamı Resul Kır, Belediye Başkanı Gazi Şahin,Meclis Üyeleri, Muhtarlar,İlçe Emniyet Müdürü, Jandarma Komutanı, Milli Eğitim Müdürü,Sanayiciler ve Esnaflar,Ak Parti İlçe Başkanı Eyyüp Tekiner ve Teşkilat Üyeleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Şehit aileleri,Sivil Toplum Örgütleri, Daire amirleri ve Okul Müdürleri katıldı.

Başkan Gazi Şahin ” Ramazan Ayı, kulun sadece yemeden içmeden kendisini uzak tuttuğu değil, her dönemde olduğu gibi her türlü tutum ve davranışını da kontrol altında bulundurduğu günler ve ibadetle geçirdiği gecelerdir. Ramazan Ayı ,kulun Rabbini tanıdığını ve ona itaatini arz ettiği zaman dilimidir.Kulun Rabbi ile her daim iletişimde olduğu süreçtir’ diyerek Ramazan Ayının önemini dile getirdi.

Aynı ilçede yaşayan, aynı heyecanları duyanların aynı iftar sofralarında buluşması, Ramazan Ayının manevi duygusunu da ortaya koyuyor. Böyle güzel ve anlamlı bir günde sağ olun, bizleri yalnız bırakmadınız, davetimize icabet ettiniz, hep beraber burada bulunmaktan, sizleri burada görmekten, ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Cenab-ı Allah, tutmuş olduğumuz oruçları kabul etsin diyerek saygılarımı sunuyorum” dedi.

1.000 kişinin katılımıyla gerçekleşen İftar yemeğinde Kültür ve Turizm Bakanlığı sanatçısı Ali Toprak ve ekibi tarafından tasavvuf müziği dinletisi büyük ilgi ve beğeniyle dinlendi.

Başkan Şahin; Belediyemiz imkânları ile her gün hazırladığımız yemekleri, daha önce tespiti yapılan, yaşlı ve yatalak hasta olan vatandaşlarımızın evlerine iftardan önce ulaştırıyoruz ve yardıma muhtaç olan aileleri tespit edilerek kurum ve kuruluşların da yardımıyla evlerine gıda paketleri gönderiyoruz. Birlik ve beraberlik ayında, Yardıma muhtaç ailelere yardım eli uzatalım.” dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

 

 

 

 


36.4° / 23.2°
  • BIST 100

    10584,97%-0,59
  • DOLAR

    32,69% -0,15
  • EURO

    35,21% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2444,10% -0,24
  • Ç. ALTIN

    3951,61% 0,00