ELMADAĞ BELEDİYE PERSONELİNE ETKİN İLETİŞİM EĞİTİMİ

Elmadağ Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü tarafından Kültür Merkezi toplantı salonunda Belediyede görev yapan Birim Müdürleri ve idari personele yönelik MEB onaylı ?İş ve Sosyal Hayatta İletişim? konulu seminer düzenlendi

26.06.2015 09:15:26 0
ELMADAĞ BELEDİYE PERSONELİNE ETKİN İLETİŞİM EĞİTİMİ

 

Elmadağ Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü tarafından Kültür Merkezi toplantı salonunda Belediyede görev yapan Birim Müdürleri ve idari personele yönelik MEB onaylı “İş ve Sosyal Hayatta İletişim” konulu seminer düzenlendi.

Elmadağ Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi arasında yapılan protokol kapsamında Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde rehber öğretmen olarak görev yapan Birsen Bayar tarafından verilen eğitimde; teori eğitimi,  uygulama ve  bireysel öğrenme  faaliyetleri, İnsan psikolojisi, birey ve toplum, toplumsal gruplar:Aile  grupları, komşu, arkadaş, grupları, meslek grupları, baskı grupları,etkili iletişim  :İletişimin tanımı ,iletişimin öğeleri,iş hayatındaki ilişkiler (Organizasyon, örgütlenme,yönetim ve özellikleri,İç ilişkiler,liderlik,yetki kullanımı, disiplin, yetki devri, çalışanların eğitimi, Teşvik ve tedbirler, çalışanların birbirleriyle ilişkisi, dayanışma, davranış  tahmini , İnsan ilişkilerini düzenleyen kurallar, görgü kuraları, telefon konuşmalarında  uyulması gereken  kurallar,  kurum içerisinde kılık kıyafet yönetmeliği gibi birçok konuya kapsayan eğitim üç hafta süre ile günde iki saatten oluşmaktadır.

Elmadağ Belediye Başkanı gazi şahin eğitimdeki amacın ; Personelin bilgisini ve verimliliklerini artırarak yetişmelerini sağlamak, hizmete olan ilgisini en yüksek düzeye çıkarmak ve üst görev kadrolarına hazırlamak. Personeli kamu hizmetinin anlamını, görev, yetki ve sorumlulukları konusunda yetiştirmek, genel haklar ve yasaklar hakkında bilgilendirmek. Yönetimde ve uygulamada etkinliğin artırılmasını sağlamak,iletişimde yapılan hataların önüne geçerek etkin iletişim ağı kurmak olarak aktardı.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

 


29.7° / 20.1°
  • BIST 100

    9777,46%-0,53
  • DOLAR

    34,16% 0,08
  • EURO

    38,11% -0,21
  • GRAM ALTIN

    2913,97% -0,65
  • Ç. ALTIN

    4899,30% 0,64