ELMADAĞ?DA BİRİM MÜDÜRLERİ HİZMET KALİTESİ İÇİN TOPLANDI.

Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, Başkan Yardımcıları ve birim müdürleriyle toplantı yaptı.

4.04.2015 10:09:17 0
ELMADAĞ?DA BİRİM MÜDÜRLERİ HİZMET KALİTESİ İÇİN TOPLANDI.

Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, Başkan Yardımcıları ve birim müdürleriyle toplantı yaptı.

Müdürlüklerin Faaliyet planlarını inceledi.

Bahar ayının başlamasıyla Belediyenin hizmet alanının çoğaldığını ve yoğun bir çalışma programına girildiğini belirten Başkan Gazi Şahin; uzun ve sert geçen kış aylarından dolayı ilçe içerisinde yaşanan sıkıntıların en kısa sürede giderilmesi için tüm personelin bu noktada gayretli olmasını istedi.

Geçmişle değil, gelecekle ilgili çalışmalar ele alındı.

Çalışmaların  gözden geçirilerek genel değerlendirmelerin yapıldığı müdürler toplantısında; belediyenin  birim Müdürleri 3 aylık çalışmalarının raporunu Başkan Şahin e sundular. Eksikliklerin tespitinin ele alındığı, gelecekteki çalışmaların planlandığı toplantıda, çözüm önerileriyle birlikte gerekli kararlar alındı.

Halka Yönelik Plan ve Proje

Başkan Gazi Şahin, halkla ilişkilerde, halkın istek ve beklentilerine yönelik yapılacak çalışmalarda, halkın fikir ve taleplerinin önemsenmesi gerektiği hususunu idari personele aktarırken şöyle konuştu:” Yaptığımız hizmetler halk için olduğuna göre halktan uzak ve halkın görüşlerinden soyutlanmış bir idari yönetim sergileyemeyiz ve de çalışma planlaması yapamayız. Var olan projelerimizin büyük çoğunluğunu halkımızın takdiri belirlemiştir.”dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10623,91%2,95
  • DOLAR

    32,24% -0,09
  • EURO

    35,03% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2489,37% 0,95
  • Ç. ALTIN

    3984,51% 0,90