Elmadağ`da Hakim ve Savcılara Veda Yemeği

Cumhuriyet Başsavcısı Ersel YILDIZ`ın Kazan Cumhuriyet Başsavcılığına, Hakim Uzay Balcı YILDIZ`ın Ankara Batı Adliyesi Hakimliğine, Cumhuriyet Savcısı Erkan YÜKSEL`İN Ankara Cumhuriyet Savcılığına tayinleri nedeniyle veda yemeği düzenlendi.

31.10.2016 18:56:04 0
Elmadağ`da Hakim ve Savcılara Veda Yemeği

Cumhuriyet Başsavcısı Ersel YILDIZ'ın Kazan Cumhuriyet Başsavcılığına, Hakim Uzay Balcı YILDIZ'ın Ankara Batı Adliyesi Hakimliğine, Cumhuriyet Savcısı Erkan YÜKSEL'İN Ankara Cumhuriyet Savcılığına tayinleri nedeniyle veda yemeği düzenlendi.

 

Elmadağ Belediyesi 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenen yemeğe İlçe Kaymakamı İzzet Cem Eser,Garnizon Komutanı Osman Mere, Belediye Başkanı Gazi Şahin,Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Turgut İlçe Emniyet Müdürü, Jandarma Komutanı, Elmadağ Adliyesinde görev yapan Hakim ve Savcılar, Cezaevi Müdürü, Baro temsilcimiz, ve Adliye personeli katıldı.

 

Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Turgut,” Yargı teşkilatımızın en zor dönemlerinde bir arada görev yaptığımız ve şuanda tayin olan  değerli meslektaşlarımla birlikte çalışmaktan onur ve memnuniyet duydum.Yeni görev yerlerinin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”dedi.

 

Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin; “Bugün aramızdan tayinlerinin çıkması nedeniyle ayrılacak olan hakim ve savcılarımız, İlçemizde, güvenilir bir yargı, uyumlu bir adliye için var güçleriyle emek sarf ettiler. Değerli hakim ve savcılarımıza bugüne kadar göstermiş oldukları özverili ve adaletli çalışmalarından dolayı İlçemiz adına şükranlarımı sunuyorum.Yeni görev yerlerinin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." dedi.

 

Samimi bir ortamda gerçekleştirilen yemekte yapılan konuşmalar sonrasında duygusal anlar yaşandı.

 

Program hediye, plaket takdimi ve hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


26.8° / 15.2°
  • BIST 100

    10247,8%-0,86
  • DOLAR

    32,25% 0,06
  • EURO

    34,72% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2400,38% 0,31
  • Ç. ALTIN

    3892,73% 0,00