ELMADAĞ İLÇESİNDE OKUMA-YAZMA SEFERBERLİĞİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN ve Emine ERDOĞAN?ın himayelerinde ülkemiz genelinde başlatılan "Okuma Yazma Seferberliği" Elmadağ ilçesinde de başladı.

13.03.2018 16:28:06 0
 ELMADAĞ İLÇESİNDE OKUMA-YAZMA SEFERBERLİĞİ

 

Cumhurbaşkanı    Recep Tayyip ERDOĞAN ve   Emine ERDOĞAN’ın himayelerinde ülkemiz genelinde başlatılan "Okuma Yazma Seferberliği" Elmadağ ilçesinde de başladı.

 

Kampanya çerçevesinde, Elmadağ Belediyesi 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Kültür ve Sanat Merkezinde yapılan toplantıya; Elmadağ Belediye Başkanı Sayın Gazi ŞAHİN, Elmadağ İlçe Müftüsü,Metin ERCAKLIOĞLU, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan ERANIL, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Dursun KARAKUŞ ve Tahsin ERDEM´in yanı sıra, okul müdürleri, mahalle muhtarları ve camii imamları katıldı.

 

        Toplantıda açılış konuşmasını yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan ERANIL, elbirliğiyle ilçemizde bir tane bile okuma yazma bilmeyen vatandaşımız kalmayana kadar çalışmak gerektiğini, mahalle muhtarlarımıza, camii imamlarımıza ve okul müdürlerimize çok iş düştüğünü, Belediyemizin de desteğiyle bütün vatandaşlarımızın okuma yazma kursları açılarak okuma-yazma oranını 100 yapılabileceğini söyledi.

 

        Elmadağ Belediye Başkanı Gazi ŞAHİN, Okuma yazma seferberliği kapsamında, eğitim imkânlarından yararlanamamış, zorunlu öğretim çağını geçirmiş, okuma yazma bilmeyen gençlerimize ve kadınlarımıza okuma yazma öğretmeyi hedeflemekteyiz.”dedi. Başkan Şahin,okuma yazmanın önemine vurgu yaparak, bu seferberlik için maddi ve manevi destekleri ile yanlarında olduklarını belirtti.

 

       

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/ELMADAĞ

 


38.6° / 25.9°
  • BIST 100

    10486,7%-1,81
  • DOLAR

    32,84% -0,06
  • EURO

    35,12% -0,41
  • GRAM ALTIN

    2431,62% -0,81
  • Ç. ALTIN

    3955,32% -0,78