ELMADAĞ TİRİT ŞENLİĞİNDE BİR ARAYA GELDİ

Yıllardır özlemle beklenen, Elmadağ Belediyesi tarafından Türkmen Yaylasında, binlerce kişinin katılımıyla tekrar hayata geçirilen, Geleneksel ?Tirit Şenliği??nde Elmadağ halkı bir araya geldi.

22.07.2019 18:15:41 0
ELMADAĞ TİRİT ŞENLİĞİNDE BİR ARAYA GELDİ

Yıllardır özlemle beklenen, Elmadağ Belediyesi tarafından Türkmen Yaylasında, binlerce kişinin katılımıyla tekrar hayata geçirilen, Geleneksel “Tirit Şenliği”’nde Elmadağ halkı bir araya geldi.

PARK FM06 Metin’in sunumuyla, Yerel sanatçıların konserleri, Halk oyunları, seğmen gösterileri, çeşitli yarışmalar(bisiklet yarışı, halat çekme, çuval yarışı vb.), esnaflarımızın gönüllü katılımıyla yapılan hediye çekilişleri, palyaço, yüz boyama, ücretsiz olarak çocuklar tarafından gönüllerince eğlendikleri Şişme çocuk oyun gurupları, oyun makinesi gibi etkinlikler, pamuk şeker ikramları ile Sabah 11.00 de başlayıp 19:00 a kadar dolu dolu geçen program akışıyla katılımcılara keyifli, unutulmaz anlar yaşatıldı.

 

“Emeği Geçenlere Başkan dan teşekkür”

 

“İlçemiz hızlı bir değişim ve dönüşüm yaşıyor" diyen Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın; "Programa katılan  CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya, CHP Milletvekili Sn.Nihat Yeşil, Yenimahalle Belediye Başkanı Sn.Fethi Yaşar, CHP İl Başkanı Rıfkı Güvener, İYİ Parti İl Başkanı Sn.Yetkin Öztürk, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, Muhtarlar, İlçe Daire amirleri, Meclis üyelerine, “Bu güzel şenlikler vesilesi ile buraya teşrif eden siz değerli misafirlerimize hoş geldiniz diyor, bu birlik ve beraberlik ortamının sağlanmasında desteğini esirgemeyen başta A.B.B. Başkanımız Sn. Mansur Yavaş beye ve esnaflarımıza teşekkür ediyor, emeği geçen herkesi tebrik ediyorum." sözlerini kaydetti.

 

“Sözlerimizi yerine getirmenin haklı gururunu yaşıyoruz”

 

Şenlik alanında kurulu stantları, piknik yapan aileleri tek tek gezerek, esnafla ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Aşkın " Festivaller, şehrin kültür-sanat ve eğlence hayatına renk katması, İnsanların bir arada olması ve kaynaşmasını sağlaması açısından büyük önem taşıyor. İlçemizin değerlerini öne çıkarıp, bu değerleri sahiplenip yeni değerler yaratmanın uğraşında olacağımızı söylemiş, sözünü vermiştik, sözlerimizi yerine getirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Festivallerimiz kapsamında bir birinden güzel etkinliklere imza atmaya devam ediyoruz. İlçemize yakışır daha görkemli daha çok etkinlikte birlik ve beraberlik içerisinde bir arada olmayı tekrar buluşmayı diliyorum.”dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/ELMADAĞ


30.1° / 18.2°
  • BIST 100

    9722,09%0,80
  • DOLAR

    32,54% 0,01
  • EURO

    34,81% -0,08
  • GRAM ALTIN

    2429,62% -0,01
  • Ç. ALTIN

    3994,55% -0,61