ELMADAĞ BELEDİYESİNDEN ÇALIŞANLARINA ÖDÜL GİBİ EĞİTİM

Elmadağ Belediye Başkanlığı, Meclis üyeleri ve Birim Müdürleri,Başkan yardımcılarının katılımı ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin Girne kentinde, ödül gibi toplantı düzenledi.

26.12.2014 11:16:31 0
ELMADAĞ  BELEDİYESİNDEN  ÇALIŞANLARINA  ÖDÜL GİBİ EĞİTİM

Elmadağ Belediye Başkanlığı, Meclis üyeleri ve Birim Müdürleri,Başkan yardımcılarının katılımı ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin Girne kentinde, ödül gibi toplantı düzenledi.

 KKTC’nin Girne kentinde düzenlenenToplantıda birim müdürleri, belediyenin 2014 yılında yapılan faaliyetleri ile 2015 hedeflerini, ISO 9001 ve ISO 10002 standartlarına uygun olarak hazırladıkları sunumlarıyla katılımcıları bilgilendirdiler.

 Elmadağ Belediye  Başkanı Gazi  Şahin toplantıya  ilişkin yaptığı açıklamada, müşteri odaklı hizmet anlayışı ile Toplam Kalite Yönetimi çalışmaları çerçevesinde her 6 ayda belirledikleri hedeflerdeki başarı yüzdelerini değerlendirdiklerini,değerlendirmeler sonucunda eksiklik saptanan alanlarda çözüm önerileriyle birlikte düzeltici önlem kararları aldıklarını bildirerek, sözlerini şöyle sürdürdü; ”Kaliteli bir yaşamın biçimi ve sınırı yoktur. Üstün ve kaliteli bir yaşam anlayışımızla, personelimize bilgisel anlamda yatırım yaparak, sürekli kendimizi yeniliyor, geliştiriyoruz. Çağdaş Belediyeciliğin hizmet anlayışı içinde, kurum içi eğitime yoğunluk veriyoruz. Kalite faaliyetlerini gerçekleştirecek bilgi ve beceriyi edinebilmeleri için personelimizi, seminerler ve eğitim programlarıyla bilgilendiriyoruz.Kurumsallaşmaya yönelik gerçekleştirdiğimiz bütün çalışmalarımızın ana hedefinde vatandaşa kaliteli hizmet sunmak yatıyor.”dedi.

 

Başkan Gazi Şahin; birim müdürlerinin hazırladığı sunum, hizmet ve emeklerine teşekkür ederek, yapılan ve önümüzdeki yıl gerçekleşecek çalışmaların Türkiye ve Elmadağ halkına güzellikler getirmesini diledi.

      MedyaLeon ile A&C Danışım işbirliği ile düzenlenen organizasyon kapsamında TRT spikeri Derya Kaya ‘’Liderlik, etkili iletişim sanatı, beden dili ve kişisel gelişim’’ Rufan Korkmaz ise ‘’Yönetimin yeniden gözden geçirilmesi ve kalite standartları’’ konusunda eğitim verdi.

 Elmadağ Belediyesi meclis üyeleri ve Elmadağ personeli daha sonra Girne’de kardeş belediye olan Esentepe Belediyesini  ziyaret etti. Ziyarette her iki belediye başkanlığı, faaliyetleri, geçim kaynağı, turizm ve kültürel değerler hakkında karşılıklı bilgi alışverişi yaptı. Esentepe Belediye Başkanı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek 12 Ocak 2015 tarihinde Elmadağ Belediyesini  ziyaret edeceğini bildirdi. Elmadağ Belediyesi tarafından kardeş belediyeye, Osmanlı turası ve Elmadağ’ı anlatan şehrengiz hediye edildi.  

 KKTC’YE TARİHİ TUR

2 gün süren eğitim programının ardından rehber eşliğinde KKTC’nin tarihi ve turistik yerlerini ziyaret eden belediye Meclis üyeleri ve belediye personeli, Beylerbeyi Köyü, St.Hilarion tepesi , Bella Pais Manastırı, Girne Kalesi, Karaoğlanoğlu Şehitliği ve Müzesini ziyaret etti.

 

ARTUKLU HABER AJANSI


23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00