Yağışların yeterli olmaması, su kaynaklarımızın yetersiz kalması nedeniyle Son yıllarda kuraklığın etkili olduğu Ülkemizde beklenen kar yağışı bizlere umut oldu.
Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın: “Bir yandan hayatın aksamaması için çalışan karla mücadele ekiplerimiz ,diğer yandan bunu fırsata çevirmek ve su kaynaklarımızı arttırmak için çalışan saha ekiplerimiz ile doğadan aldığımızı berekete çevirmek amacıyla 7/24 çalışıyoruz.” dedi.
Başkan Aşkın: “Özellikle yoğun kar yağışının yaşandığı Elmadağ köy & grup yollarımızdan ve merkezlerden toplanan kar kütlelerinin Elmadağ Kargalı Barajı’na nakliyesini gerçekleştirerek su kaynaklarımıza katkıda bulunmak, İlçemizde yaşanan su sorunlarını en aza indirmek için sahadayız.” dedi.
ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/ELMADAĞ
10870,60%0,43
40,79% 0,09
47,75% 0,44
4383,34% 0,13
7056,83% 0,08