EMITT FUARINDA ASIRLIK MARDİN FİRMASI DAVUT SELİM STANDINA YOĞUN İLGİ

Dünyanın önde gelen turizm fuarları arasında yer alan EMITT-Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi`nde ziyaretçilere 23. kez kapılarını açtı.

31.01.2019 17:07:30 0
EMITT FUARINDA ASIRLIK MARDİN FİRMASI DAVUT SELİM STANDINA YOĞUN İLGİ

Dünyanın önde gelen turizm fuarları arasında yer alan EMITT-Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde ziyaretçilere 23. kez kapılarını açtı.

 

Dicle Kalkınma Ajansı tarafından  EMITT 2019 Turizm Fuarı'nda, faaliyet gösterdiği TRC3 Bölgesi'ndeki Mardin, Batman, Siirt ve Şırnak illeriyle birlikte katılarak tanıtımlarını sağlıyor.

 

Emitt her yıl olduğu gibi bu yılda dünyanın çeşitli ülkelerinden tur operatörleri, seyahat acenteleri ve turizm basını katılacaktır. Fuar yurtiçinden ve yurtdışından uluslararası katılımcı ve ziyaretçilerle tanışma, yeni iş birlikleri gerçekleştirme, ayrıca mevcut ilişkilerin geliştirilmesi için turizm profesyonellerinin önemli bir buluşma noktası olacaktır. Bu sayede yerli ve yabancı turizmcilerin profesyonel bir ortamda iş bağlantıları yapmaları ve ülkenin turizm gelirlerini artıran sözleşmelere imza atmaları hedeflediği furada satnd açan Mardin asırlık Firması DAVUT SELİM standı ziyaretçilerden yoğun ilgi görüyor.

 

Üçüncü kuşak torunlar tarafından yönetilen DAVUT SELİM firmasının yetkilisi Davut Ayla fuara yönelik olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi.

 

''Türk Gıda Kodeksi"nin onaylarıyla sürekli yeni tatların keşfedilmesi mantığıyla oldukça bol seçenekli Kuruyemiş,Şekerleme,Tahin,Pekmez,Yöresel Helvalar,Tahin Helvası,Türk Kahvesi çeşitleri ve Mardin yöresine has badem şekeri çeşitleri,cevizli sucuk ,Yöresel Sabun çeşitleri ile benzersiz bir ürün yelpazesine sahip olan firmamız ürünleri Bölgemizde kalitesi ile,büyük rağbet görmektedir.Mardin yöresi ürünlerine yer verdiğimiz standımızın EMITT Fuarında da ziyaretçilerin yoğun ilgi görmesi bizi fazlasıyla memnun etmiştir.''Dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-İSTANBUL

 

 


23.9° / 12.1°
  • BIST 100

    10336,5%0,68
  • DOLAR

    32,26% 0,03
  • EURO

    34,65% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2406,12% 0,25
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,00