EMITT FUARINDA MARTOD STANDINA YOĞUN İLGİ

Dünyanın beşinci büyük turizm fuarı olan Emitt, 21 kez kapılarını açtı. Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı`nın açılış törenini gerçekleştirdiği Emitt fuarında Mardin standında adeta izdiham yaşandı.

Turizm 27.01.2017 11:36:21 0
EMITT FUARINDA MARTOD STANDINA YOĞUN  İLGİ

Dünyanın beşinci büyük turizm fuarı olan Emitt, 21 kez kapılarını açtı. Kültür ve Turizm Bakanı  Nabi Avcı'nın  açılış törenini gerçekleştirdiği  Emitt fuarında Mardin standında adeta izdiham yaşandı.

 

Artuklu Haber  muhabirinin edindiği bilgiye göre, Mardin Valisi Mustafa Yaman'ın yerine Fuara Katılan Artuklu Kaymakamı ve Artuklu Belediye  Başkan vekili Şakir Öner ÖZTÜRK, Ak Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı,MAREV Genel Başkanı Haluk Eldem,MARTOD Başkanı Özgür Azat Güngör, ,Martod Üyeleri,İzmir Mardinliler Federasyonu Genel Başkanı Beşir Tunç,,MARDİNFED Genel Başkanı İbrahim Biter,İstanbul Bahçelievler Mardinliler Derneği Başkanı Ahmet Fuat Bodur,DİKA  Ajansı Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ, ,Dünyaca Ünlü Mardinli Ressam İsmet Yedikardeş,Mardin Kültür ve Turizm il Müdürü Alaattin Aydın,Mardin Müzesi Müdürü Nihat Erdoğan,Mardinli Sanatçılar Mahmut Mardinli,Hasan Çuha, Mardin Reyhani Müzik Grubu, ve İstanbul da yaşayan Mardinliler  MARTOD standına adeta akın etti.

 

Mardin standında Yöresel Mardin Ürünlerinin Gelen misafirlere ikram ediliyor.Açılıştan sonra Yoğun kalabalıkların yaşandığı Mardin standına vatandaşların adeta izdihama neden olması Mardinli Turizmci ve İdarecilerin yüzünü güldürdü.

 

Yurt içinden ve yurt dışından yüzlerce yerel idare ve turizm şirketi soluğu İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde aldı.

 

Sahip olduğu kültürel değerlerle Dünya’nın en önemli medeniyet şehirlerinden biri olan Mardin’in  İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Fuarında bu yıl 21..si  düzenlenen EMİTT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında  . açmış olduğu standın gördüğü ilginin kendilerini sevindirdiğini belirten MARTOD Başkanı Özgür Azad Gürgör “Tarih, kültür ve Medeniyet şehri olan Mardin’imizi, sahip olduğu potansiyelle birlikte her alanda tanıtma çabalarımız sürüyor.Türkiye’den ve dünyanın değişik ülkelerinden bölgelerin gelen misafirler burada tadımlık da olsa Mardin’i görme ve yaşatma  fırsatı sunmanın mutluluğunuyaşıyoruz.Bu önemli organizasyonda turizm zenginliklerimizi, farklı destinasyonlarımızı yerli ve yabancı turizm yatırımcılarına, acentelere, satın alıcılara ve tatil planı yapmakta tüm  tüketicilere göstermeyi hedefliyoruz.

 

Her yıl mutlaka fuarlara  katılıyoruz. Bunun önemini çok iyi biliyoruz ki dünyanın bir çok yerinden bu fuara katılım gerçekleştiriliyor. Biz de Mardin'imizi en üst seviyede tanıtıyoruz. Turizm Mardin  için önemli. Mardin’in doğal güzelliklerini, kültürünü, organik ürünlerini Tarihi dokusunu ,yemeklerini,yerel müziğini böyle organizasyonlarda tanıtabiliyoruz. Standımızı ziyaret eden ve bizleri destekleyen tüm kurum kuruluş ve insanlarımıza çok teşekkür ederiz.Gerek İstanbul'dan gerekse diğer illerden gelerek bize destek olan Tüm Mardin STK Yöneticilerine ve Mardinli hemşehrilerimize de şükranlarımızı sunuyoruz.''Dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-İSTANBUL


29° / 16.5°
  • BIST 100

    9645,02%-0,5
  • DOLAR

    32,57% 0,10
  • EURO

    34,88% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2436,72% 0,29
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00