EMANULLAH GÜNDÜZ;``HALKIMIZ DARBECİLERE DARBE YAPTI``

Yeni Dünya Partisi Genel Başkanı Emanullah GÜNDÜZ Mardin?de yaptığı açıklamada 15 Temmuz darbe girişimini değerlendirdi.? Bu darbe değil darbe girişimdir üç beş satılmış, hain, beyinsiz eşkıya ile darbe olmaz darbe yapılamaz.? Diyerek darbecilere çok sert

Siyaset 16.07.2016 21:01:54 0
EMANULLAH GÜNDÜZ;``HALKIMIZ DARBECİLERE DARBE YAPTI``

Yeni Dünya Partisi Genel Başkanı Emanullah GÜNDÜZ Mardin’de yaptığı açıklamada 15 Temmuz darbe girişimini değerlendirdi.” Bu darbe değil darbe girişimdir üç beş satılmış, hain, beyinsiz eşkıya ile darbe olmaz darbe yapılamaz.” Diyerek darbecilere çok sert ifadeler kullandı.

Genel Başkan Emanullah Gündüz hem gece boyu sosyal medyada kısa açıklamalarda bulundu hem de bu konu ile ilgili bu sabah yazılı bir açıklama yaptı.

Yaptığı yazılı açıklamada Gündüz şunları ifade etti: “ Türkiye birkaç yıldır çeşitli şekillerde darbe girişimlerine maruz kalmıştır. Bu girişimler Gezi ile somut olarak toplumsal boyuta ulaşmış ancak halkın vakur ve basiretli duruşu ile başarısız kalmıştır. Yargı darbesi, terör darbesi, sivil darbe, bürokratik darbe ve en son dün gece Askeri darbe ile hükümete karşı düşmanlık ortaya konulmuştur. Ancak bu bir avuç beyinsiz darbeci Türkiye’nin eski Türkiye olmadığını, halkın eski halk olmadığını gözden kaçırmışlardır veya bunu göremeyecek kadar haşhaş almışlardır. Halkımız iradesine, devletine sahip çıkmıştır ve Halk darbeciye darbe yapmış ve Dünyada benzeri olmayan bir tavır ile darbeyi doğrudan halk sokağa çıkarak bastırmıştır. Darbeci satılmışlar halka ateş açıp meclise bomba yağdırıp kendi hainliklerini ve satılmışlıklarını en açık şekilde ortaya koymuşlardır. Bu tarihi bir olaydır ve Milletimiz Darbelerle bu millete yön verilmeyeceğini tüm Dünya’ya göstermiştir. Devlet millet el ele bu girişime karşı set çekmiştir. Halkımız sokaklarda dillerinde tekbirler ve sloganlarla minarelerimizde salavatlar selalar ile Tarihi bir gece yaşanmıştır. Tüm halkımıza geçmiş olsun diyoruz halkımızı tebrik ve takdir ediyoruz. Bu hainlerin zalimlerin şehit ettiklerinin şehadetlerini tebrik ediyoruz. Milletimizin başı sağ olsun Anlı Ak başı dik bir şekilde sokaklarda meydanlarda olmalıyız. Hükümet bu darbecileri hemen bugün gerekli yasal çalışmayı yapıp idam etmelidir. Darbeciyi yargılamaya bile gerek yoktur. Fetö mensubu kişiler tüm kamu görevlerinden hemen bugün azledilmelidirler.” Dedi.

Genel Başkan Gündüz açıklamasında son olarak şunu belirtti:” Tüm şehitlerimiz aziz ve cesur kişilerdir. Dün Ankara’da cesurca sokağa çıkıp darbeci zalimlere karşı durup Şehit edilen Dostumuz Ağabeyimiz Hakan ÜNVER’i rahmetle yad edip ailesine sabırlar diliyorum.''Dedi

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


19.9° / 10.4°
  • BIST 100

    10178,46%-0,86
  • DOLAR

    32,26% 0,07
  • EURO

    34,74% -0,08
  • GRAM ALTIN

    2401,73% -0,30
  • Ç. ALTIN

    3880,31% -0,35