EMEKLİ ANKARA HAKİMİ BEYAZIT BORAN`A BABA OCAĞI SAVUR`DA İSMİ YAZILI FORMA HEDİYE EDİLDİ

Emekli Ankara Hakimi Avukat M.Beyazıt Boran,her yıl ziyaret ettiği Baba ocağı Savur`a gerçekleştirdiği ziyaret sırasında ,Eski Savur Belediye Başkanı olan Rahmetli Babası Hüsamettin Boran`ın makamında kabul ettiği misafirleri ile Hasret giderdi.

Mardin 18.06.2020 17:03:23 0
EMEKLİ ANKARA HAKİMİ BEYAZIT BORAN`A BABA OCAĞI SAVUR`DA İSMİ YAZILI FORMA HEDİYE EDİLDİ

Emekli Ankara Hakimi Avukat M.Beyazıt Boran,her yıl ziyaret ettiği Baba ocağı Savur'a  gerçekleştirdiği ziyaret sırasında ,Eski Savur Belediye Başkanı olan Rahmetli Babası Hüsamettin Boran'ın makamında kabul ettiği misafirleri ile Hasret giderdi.

 

Uzun yıllardır Ankara'da ikamet eden ve Yargıtay  Cumhuriyet Savcılığı görevinde de bulunan ve Ankara Hakimliği görevinde iken emekliye ayrılarak,Avukatlık yapmaya başlayan Emekli Hakim M.Beyazıt Boran,her yıl ziyaret ettiği Baba ocağı Savur'da hemşehrileri ile buluşarak hasret gideriyor.

 

Hayırsever insan Emekli Hakim M.Beyazıt Boran'ın ziyaretçleri arasında zaman,zaman destek sağladığı Savurspor Futbol takımının Başkanı Mehmet Kızılırmak,Takım Antrenörü Şehmus Doğan ve Eşi İle Takım Kalecisi ile Belediye Meclis üyeleri ziyaret etti.

 

Ziyaret sırasında Emekli Hakim M.Beyazıt Boran'a isminin yazılı olduğu Formayı Hediye eden Savurspor Başkanı Mehmet Kızılırmak ve beraberindeki heyet emekliHakim Beyazıt Boran'a Savurspor Futbol takımına verdiği destekten dolayı teşekkür ettiler.

 

Savurspor'a çalışmalarında başarılar dileyen Emekli Ankara Hakimi Avukat M.Beyazıt Boran , almış olduğu hediyenin manevi değerini daima taşıyacağını belirtti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/SAVUR


18.6° / 8.1°
  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,31% 0,18
  • EURO

    34,98% -0,21
  • GRAM ALTIN

    2322,34% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00