EMEKLİ ANKARA HAKİMİ BORAN:``MEMLEKET HASRETİNİ MAREV KOROSUNUN KONSERLERİ İLE GİDERİYORUZ``
Marev Müzik topluluğunun Ankara Mardin Evi`nde verdiği yılın son konserine katılan Emekli, Ankara Hakimi Avukat Beyazıt Boran Mardin yöresi müziklerini dinleyerek memleket hasretini giderdiğini söyledi.
Marev Müzik topluluğunun Ankara Mardin Evi'nde verdiği yılın son konserine katılan Emekli, Ankara Hakimi Avukat Beyazıt Boran Mardin yöresi müziklerini dinleyerek memleket hasretini giderdiğini söyledi.
Emekli Ankara Hakimi ve eski Yargıtay Cumhuriyet Savcılarından olan M.Beyazıt Boran,Diller ve Dinler kenti Mardin'in müziğine büyük hayranlık duyduğunu belirterek,Mardin müziğine ve Mardin'e olan Hasretini,MAREV Müzik Topluluğunun Ankara'da verdiği tüm konserlere katılarak hasret giderdiğini belirtti.
Emekli Hakim Beyazıt Boran,MAREV Müzik Topluluğunun önemli bir görev üstlendiğini ve 6 Dilde verdiği konserler ile gerek Ankara'da yaşayan Mardinlilerin Müziğe olan hasretini giderdiklerini,gerek se Mardin'in yöresel Müziğinin tanıtımı açısından önemli bir vizyon üstlendiğini ve bunu da başarıyla yürüttüklerini ifade etti.
Emeği geçenleri kutlayan Emekli Ankara Hakimi M.Beyazıt Boran;''Başta MAREV Müzik Toluluğunun sorumluluğunu üstlenen Muhittin Özyardımcı olmak üzere,MAREV Müzik Topluluğunun Şef ve Koro üyelerini kutluyor,çalışmalarında başarılar diliyorum''Dedi.
ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA
HABER;ABDULLAH ORTAÇ
-
1
TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ ENCÜMENİNDEN AÇIKLAMA
-
2
TÜRK-İŞ GENEL BAŞKANI ERGÜN ATALAY'DAN SAVAŞA VE SESSİZLİĞE KARŞI ULUSLARARASI SENDİKALARA ÇAĞRI
-
3
DİKA'dan Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Proje Yazma Eğitimi
-
4
Dişhekimleri Ağız ve Diş Sağlığının Önemine Dikkat Çekti
-
5
ABB’NİN ÖRNEK PROJESİ HPV AŞI UYGULAMASI İÇİN YENİ BAŞVURU DÖNEMİ BAŞLADI
-
6
Midyat’ta Orman Haftasında Fidanlar Toprakla Buluştu
-
7
Can Atayılmaz ve Ceren Sagu'dan; '' Atarım İçime''
-
8
REKTÖR ÖZCOŞARDAN KALİTE GELİŞTİRİCİ AKADEMİK PERSONELE TEŞEKKÜR TOPLANTISI
-
9
GEMLİK BELDİYESİ'NDEN İLÇEDE PEYZAJ ÇALIŞMALARI
-
10
DEM Partili HUN, "Iğdır’da GES Projeleri Meraları Yok Ediyor''
-
11
Türkiye, 2026 Küresel Kadın Zirvesi'ne Ev Sahipliği Yapacak
-
BIST 100
15736,71%-0,86
-
DOLAR
44,45% 0,28
-
EURO
51,25% 0,01
-
GRAM ALTIN
6343,45% 1,56
-
Ç. ALTIN
10573,62% -0,38



