EMEKLİ ANKARA HAKİMİ BORAN:``MEMLEKET HASRETİNİ MAREV KOROSUNUN KONSERLERİ İLE GİDERİYORUZ``

Marev Müzik topluluğunun Ankara Mardin Evi`nde verdiği yılın son konserine katılan Emekli, Ankara Hakimi Avukat Beyazıt Boran Mardin yöresi müziklerini dinleyerek memleket hasretini giderdiğini söyledi.

Mardin 3.12.2019 10:12:17 0
EMEKLİ ANKARA HAKİMİ   BORAN:``MEMLEKET HASRETİNİ MAREV  KOROSUNUN KONSERLERİ İLE GİDERİYORUZ``

Marev Müzik topluluğunun Ankara Mardin Evi'nde verdiği yılın son konserine katılan Emekli, Ankara Hakimi Avukat Beyazıt Boran Mardin yöresi müziklerini dinleyerek memleket hasretini giderdiğini söyledi.

 

Emekli Ankara Hakimi ve eski Yargıtay Cumhuriyet Savcılarından olan M.Beyazıt Boran,Diller ve Dinler kenti Mardin'in müziğine büyük hayranlık duyduğunu belirterek,Mardin müziğine ve Mardin'e olan Hasretini,MAREV Müzik Topluluğunun Ankara'da verdiği tüm konserlere katılarak hasret giderdiğini belirtti.

 

Emekli Hakim Beyazıt Boran,MAREV Müzik Topluluğunun önemli bir görev üstlendiğini ve 6 Dilde verdiği konserler ile gerek Ankara'da yaşayan Mardinlilerin Müziğe olan hasretini giderdiklerini,gerek se Mardin'in yöresel Müziğinin tanıtımı açısından önemli bir vizyon üstlendiğini ve bunu da başarıyla  yürüttüklerini ifade etti.

 

Emeği geçenleri kutlayan Emekli Ankara Hakimi M.Beyazıt Boran;''Başta  MAREV Müzik Toluluğunun sorumluluğunu üstlenen Muhittin Özyardımcı olmak üzere,MAREV Müzik Topluluğunun Şef ve Koro üyelerini kutluyor,çalışmalarında başarılar diliyorum''Dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER;ABDULLAH ORTAÇ


28.3° / 15.8°
  • BIST 100

    10063,71%-0,19
  • DOLAR

    32,38% -0,13
  • EURO

    34,66% -0,40
  • GRAM ALTIN

    2401,09% -1,38
  • Ç. ALTIN

    3882,72% -0,72