EMEKLİ OLAN MAMAK İLÇE NÜFUS MÜDÜRÜ SUAT FALAY ORTAÇ?A VEDA YEMEĞİ

23 yıldır Ankara iline bağlı Mamak ilçe Nüfus Müdürlüğü görevini büyük bir başarı ile yürüten Mamak ilçe Nüfus Müdürü Suat Falay ORTAÇ`ın kendi isteği ile emekliye ayrılması nedeniyle Mamak Kahvetepe de onuruna Kahvaltı yemeği verildi.

12.01.2018 19:32:39 0
EMEKLİ OLAN MAMAK İLÇE  NÜFUS MÜDÜRÜ SUAT FALAY ORTAÇ?A VEDA YEMEĞİ
23 yıldır Ankara iline bağlı Mamak ilçe Nüfus Müdürlüğü görevini büyük bir başarı ile yürüten Mamak ilçe Nüfus Müdürü Suat Falay  ORTAÇ'ın kendi isteği ile emekliye ayrılması nedeniyle Mamak Kahvetepe de onuruna Kahvaltı yemeği verildi.
 
 
Görev yaptığı tüm ilçelerde Kaymakamların takdirlerine mazhar olan ve görev yaptığı tüm ilçelerde vatandaşın sevgisini Kazanan Mamak ilçe Nufüs Müdürü Suat Falay Ortaç,Yeni yılda önemli bir karar alarak,Emekli olmak üzere dilekçesini ilçe Kaymakamlığına sundu.
 
 
1989 Yılına kadar Mardin Merkez ilçe Nufüs Müdürlüğü görevini büyük başarı ile yürüten ve 1989 Yılından bu yana Başkent Ankara'da Yenimahalle,Keçiören ve Mamak ilçelerinde görev yapan  ,Nüfus Teşkilatında önemli başarılara imza atan ve Onlarca İl Müdürü yetiştiren Ortaç,  Nüfus teşkilatından ayrılmanın hüznünü dostları ve ilçe Müdürleri ile paylaştı.
 
 
Mamak ilçe İl Müdürlüğüği görevinden  emekli olan Suat Falay Ortaç için Mamak ilçesinde bulunan Kahvetepe'de  veda yemeği verildi.
 
 
Verilen veda yemeğine, Mamak Kaymakamı Ziya Polat,Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül,, Mamak ilçe Emniyet Müdürü Hakan Kılıçoğlu,, Mamak ilçe MEM Rahmi Günay ,Mamak ilçe  Sağlık Müdürü Dr.Alpaslan Demir,İlçe Yazı İşleri Müdürü Birgül Polat,İlçe Tapu Müdürü Uğur Sarı,İlçe Mal Müdürü Semra Yeşilyurt   ile diğer personel katıldı. 
 
 
Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'ün yaptığı konuşmada,Suat Falay ORTAÇ  ile birlikte Mamak ilçesinde 2001 yılından bu yana tanıştıklarını  ve Mamak'ta sevecen ve saygılı kişiliği ile Mamaklıların Gönlünde taht kuran İlçe Nüfus Müdürü Suat Falay Ortaç ile Belediye Başkanlığı sırasında da çok  başarılı çalışmalar yürüttüklerini iifade eden Başkan Akgül, Emekli olan Ortaç'a yeni  yaşamında başarılar  dileği ile ,Bugüne kadar ki çalışmaları için teşekkürlerini iletti.
 
 
Daha sonra  Başkan Akgül tarafından Emekli olan  Mamak ilçe Nüfus Müdürü Suay Falay Ortaç'a birlkte görev yaptığı ilçe Müdürlerinin  emeklilik hediyesini    takdiminin ardından veda yemeği sona erdi.
 
 
 
 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10319,96%1,59
  • DOLAR

    32,26% 0,32
  • EURO

    35,15% 0,19
  • GRAM ALTIN

    2469,04% 0,06
  • Ç. ALTIN

    3948,78% 0,40