Emitt Fuarında Haymana Kaplıcalarının Tanıtımı Yapıldı

Dünyanın dört bir tarafından ülke ve şehirlerin katıldığı, bölgelerin turistik ve tarihi değerlerinin tanıtıldığı; Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara Valiliği, Ankara İl Kültür Turizm Müdürlüğü ile Altındağ, Beypazarı, Haymana, Kızılcahamam, Kalecik, Ke

Turizm 28.01.2015 17:03:21 0
Emitt Fuarında Haymana Kaplıcalarının Tanıtımı Yapıldı

Dünyanın dört bir tarafından ülke ve şehirlerin katıldığı, bölgelerin turistik ve tarihi değerlerinin tanıtıldığı; Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara Valiliği, Ankara İl Kültür Turizm Müdürlüğü ile Altındağ, Beypazarı, Haymana, Kızılcahamam, Kalecik, Keçiören, Nallıhan ilçe belediyeleri dev bir standa Ankara’ya temsil ettiler.

Çok sayıda vatandaş Ankara standını gezerek, Ankara tanıtım broşürleri, İngilizce, Rusça, Arapça tanıtıp kitapları, Ankara Turizm Haritası, rozet, kalem gibi birçok Ankara hatırları hediye edildi. İstanbul’da düzenlenen 19.Doğu Akdeniz Uluslar arası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) Ankara Standı katılımcıların yoğun ilgisini çekti.

Haymana’yı Kaymakam Turan ERDOĞAN, Belediye Başkanı Özdemir TURGUT, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet ÖZTAŞ ve Dr. İsmet CANPOLAT temsil ettiler. Haymana Kaplıcalarını tanıtıcı İngilizce ve Türkçe tanıtım broşürleri dağıtıldı. İstanbul Valisi Vasip ŞAHİN, Belediye Başkanı Kadir TOPBAŞ ve Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman ARICI, Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürü Doğan ACAR, Haymana standını gezdiler. Kendilerine Kaplıcalarımız hakkında bilgi verildi. Haymana yeni hizmete giren Grannos Termal SPA ve Kongre Merkezi’de tanıtım standı açtı.

TÜYAP Fuar Merkezi’nde düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslar arası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT), Ankara Kalkınma Ajansı tarafından koordine edilerek hazırlanan Ankara standı; ”En iyi stant ve En Başarılı Fuar Promosyonu” ödülünü almaya hak kazandı.
Ankara bu fuarda rengarenk kıyafetleri, yöresel lezzetleri ve el sanatlarıyla tanıtıldı. Toplamda 284 metrekarelik alana kurulan stantta Ankara’nın tüm ilçeleri görsel şovlarla tanıtıldı. EMITT Fuarının dünya çapında en prestijli fuarlar arasında yer aldığına işaret eden Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Arif ŞAYIK; “Bu başarı sadece Ankara Kalkınma Ajansı’nın başarısı değil, fuara hep beraber katıldığımız tüm paydaşlarımızın ve belediyelerimizin başarısı. Fuara hazırlık aşamasında destek veren başta Ankara Valiliği, Ankara Büyükşehir Belediyesi ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü olmak üzere tüm kurumlara teşekkür ederiz.” dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04