EMNİYET GENEL MÜDÜRÜ MEHMET AKTAŞ NUSAYBİN İLÇESİNDE ...

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş Barış Pınarı Harekatı kapsamında Mardin ili Nusaybin ilçesine ziyarette bulundu.

Mardin 18.10.2019 12:51:40 0
EMNİYET GENEL MÜDÜRÜ MEHMET AKTAŞ NUSAYBİN  İLÇESİNDE ...

Emniyet Genel Müdürü  Mehmet Aktaş Barış Pınarı Harekatı kapsamında Mardin ili Nusaybin ilçesine ziyarette bulundu.

 

Ziyaret süresince Emniyet Genel Müdürü   Mehmet Aktaş’a Emniyet Genel Müdür Yardımcısı  Erhan Gülveren, Özel Harekat Başkanı  Selami Türker, Güvenlik Dairesi Başkanı  Cüneyt Ünal, Terörle Mücadele Dairesi Başkanı Hasan Yiğit ve Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı  Reşat Demirel eşlik etti.

 

Nusaybin’e ziyarette bulunan Emniyet Genel Müdürü   Mehmet Aktaş, Mardin İl Emniyet Müdürü  Hakan Çetinkaya, Nusaybin Kaymakamı   Mehmet Balıkçılar, İlçe Emniyet Müdürü   Murat Sönmez ve İlçe Jandarma Komutanı  Fatih Yıldırmaz tarafından karşılandı.

 

Nusaybin ilçesinde Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Nusaybin Polis Uygulama noktasındaki personelle birlikte durum değerlendirmesi yaptı ve görevlerinde başarılar diledi.

 

 Emniyet Genel Müdürü   Mehmet Aktaş ve beraberindeki heyet, Nusaybin İlçe Emniyet Müdürlüğünü ve Nusaybin Kalekolu’nu ziyaret ederek incelemelerde bulundu ve polislerle bir araya geldi. Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, canları pahasına elleri tetikte nöbet tutan polislerle sohbet ederek görevi başındaki personele başarılar dileğinde bulundu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/NUSAYBİN

 


26.8° / 15.2°
  • BIST 100

    10247,8%-0,86
  • DOLAR

    32,25% 0,06
  • EURO

    34,72% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2400,38% 0,31
  • Ç. ALTIN

    3892,73% 0,00