Emniyet Müdüründen Miniklere Hediye

Muğla İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu `nun hediye olarak gönderdiği boyama kitaplarını alan minik öğrencilerin mutlulukları gözlerinden okundu

Polisiye Haberler 8.10.2019 12:09:52 0
Emniyet Müdüründen Miniklere Hediye

Muğla İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu 'nun hediye olarak gönderdiği boyama kitaplarını alan minik öğrencilerin mutlulukları gözlerinden okundu.

 

2019 - 2020 Eğitim ve Öğretim Döneminin başlaması sebebiyle Menteşe İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz Menteşe İlçesinin köklü okulları arasında bulunan Nazmi Zehra İyibilir Ortaokuluna  giderek okul müdürü ve öğretmenleri ziyaret etti. Ziyarette okul idareci ve öğretmenlerine Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız 'ın ve Muğla İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu 'nun iyi dileklerini ileten Menteşe İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz, okul önleri ve çevrelerinde alınan güvenlik tedbirleri hakkında çeşitli bilgiler de verdi.

 

 Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğü Resmi Ekipler Amiri Komiser Komiser Yardımcısı İbrahim Vezir 'in de hazır bulunduğu okul idareci ve öğretmenlerinin ziyareti sonrasında bir ziyarette anaokulu öğrencilerine gerçekleştirildi. Menteşe İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz ana okulu öğrencilerine kişisel güvenlikleri ile ilgili olarak hayati bilgiler verirken, miniklerden özellikle tanımadığı kişilerle konuşmamalarını istedi. Emniyet Müdürü Yılmaz ayrıca miniklere  yanlarında anne ve babaları veya öğretmenleri olmadan tanımadıkları hiçbir kimseden çikolata, sakız, şekerleme ve benzeri yiyecekleri almamalarını da istedi. Polis amcalarını dikkatlice dinleyeren minik öğrencilere Muğla İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu 'nun hediye olarak gönderdiği boyama kitapları polis amcaları tarafından takdim edildi. Hediyelerini polis amcalarının elinden alan miniklerin mutlulukları gözlerinden okunurken, polis amcalarına  teşekkür etmeyi de unutmadılar.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MUĞLA


30.6° / 19.5°
  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00