ENDOKRİNİN KALBİ MARDİN'DE ATTI

Mardin Artuklu Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Türkiye Endokrinoloji Ve Metabolizma Derneği (TEMD) işbirliğinde ilimizde önemli bir tıp etkinliği gerçekleştirildi.

Mardin 6.05.2024 11:14:00 0
ENDOKRİNİN KALBİ MARDİN

Mardin Artuklu Üniversitesi  Tıp Fakültesi ve Türkiye Endokrinoloji Ve Metabolizma Derneği (TEMD) işbirliğinde ilimizde önemli bir tıp etkinliği gerçekleştirildi.

 

Türkiye Endokrinoloji Ve Metabolizma Derneği tarafından hazırlanan ‘Obezite, Dislipidemi Ve Hipertansiyon Eğitim Sempozyumu’ bu yıl ilk defa öğrenci alan Tıp Fakültemiz paydaşlığında Rektörlüğümüz AKM’de düzenlendi.


‘Obezite, Dislipidemi Ve Hipertansiyon Eğitim Sempozyumu’ açış konuşmaları Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Reşit Yıldız ve TEMD Başkanı Prof. Dr. Mustafa Cesur tarafından yapıldı.

Sempozyuma Türkiye’nin Farklı Şehirlerinden Tıp Hocaları Katıldı


‘Obezite, Dislipidemi Ve Hipertansiyon Eğitim Sempozyumu’na Türkiye’nin farklı şehirlerinden alanında uzman tıp hocalarının katıldığı sempozyumda Obezite, Dislipidemi ve Hipertansiyon ile alakalı tanılar, yeni yaklaşımlar ve tedavi süreçleri konuşuldu.


Sempozyum kapsamında gerçekleştirilen oturum, söyleşi ve konferanslarda Obezite, Dislipidemi ve Hipertansiyon hastalıkları ve hastalarıyla ilgili güncel durumlar, risk yönetimleri ve gelecek tedavileri de detaylı olarak değerlendirildi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


 

  •  


 


Anahtar Kelimeler: ENDOKRİNİN KALBİ MARDİN'
28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,60%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04