Tarih: 14.01.2016 17:22

ENERJİ VERİMLİLİĞİ FUARINDA ?ENERJİ TAKIMI?ÜYELERİBİR ARAYA GELDİ

Facebook Twitter Linked-in

Enerji Verimliliği Haftası çerçevesinde düzenlenen 7. Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı İstanbul WOW Convention Center’da başladı. 16 Ocak 2016 tarihlerine kadar sürecek olan forum ve fuarda Enerji verimliliğinin önemini çeşitli projelerle toplumun 7’den 70’e her kesimine anlatan Enerji Verimliliği Derneği de yıl boyunca yaptığı çalışmaları fuar katılımcılarına anlattı.

 

TOBB Başkanı Rıfat HİSARCIKLIOĞLU’nun katılımıyla gerçekleştirilen  7. Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı’nın ilk gününde Enerji Verimliliği Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim ÇAĞLAR ve Yönetim Kurulu Üyeleri de hazır bulundu. 

İstanbul WOW Convention Center'da yapılan fuarın  açılış gününde TOBB Başkanı Rıfat HİSARCIKLIOĞLU, Enerji Verimliliği Derneği Standını ziyaret etti. Rifat HİSARCIKLIOĞLU,  "Enerji Verimliliği Derneği tüm Türkiye'de özellikle kamuoyunu bilinçlendirme noktasında çok olumlu işler yapıyor. Biz de, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği olarak tabii destekliyoruz. Enerji verimliliği demek bedava kazanılmış kazanç demektir. Bunu yapabilirsek, hepimizin tükettiğimizden daha az harcayıp daha fazla kazanabilme sansımız var. Bu yüzden toplumu bilinçlendirme açısından yapılan çalışmalarından dolayı Enerji Verimliliği Derneği’ni kutluyorum." diye konuştu.

Enerji Verimliliği Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim ÇAĞLAR da “Türkiye’nin en güçlü takımlarından bir tanesinin Enerji Takımı olduğunu ifade etti. “Enerji takımın içindeki biliyorsunuz ki Enerji Hanım da var. Enerji Takımının asıl ana oyuncusu o.  Nasıl analar üretken, biz de Enerji Hanım’la yola çıktık ki takımımız daha kuvvetli olsun. Daha sağlıklı üretsin. Hemen arkasından Enerji Çocuk ve onun ardından Sanayide Enerji Verimliliği ve Ulaşımda Enerji Verimliği var. “ dedi. Enerji Hanım projesiyle yaklaşık 36 bin haneye ulaştıklarını ifade eden ÇAĞLAR,  “Proje sayesinde ülke genelinde yıllık 4 milyar TL’lik bir bütçenin cebimizde kalması hedeflenmiştir. Bu yönde de eğitimlerimiz ve çalışmalarımız devam ediyor. Bu proje dünyanın ilgisini çekti.” diye konuştu.

35. Enerji Haftası kapsamında düzenlenen fuarın ikinci gününde ise 38 ilden Enerji Çocuk Yönetim Kurulu Üyeleri “7.Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı”nı ziyaret edecek.

 

ARTUKLU HABER AJANSI

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —