ENGİN GÜNDÜZ`DEN MARDİNLİ ÇOCUKLAR İÇİN ANLAMLI BİR KAMPANYA DAHA...

Türkiye`nin dört bir yanında faaliyet gösteren ve merkezi Almanya`da bulunan özel bir şirket çalışanlarıyla beraber başlattığı kampanya neticesinde toplanan kıyafet, kitap ve kırtasiye malzemeleri çocukları sevindirmek için yola çıktı.

Mardin 29.05.2017 07:59:45 0
ENGİN GÜNDÜZ`DEN MARDİNLİ ÇOCUKLAR İÇİN ANLAMLI BİR KAMPANYA DAHA...

Türkiye'nin dört bir yanında faaliyet gösteren ve merkezi Almanya'da bulunan  özel bir şirket çalışanlarıyla beraber başlattığı kampanya neticesinde toplanan kıyafet, kitap ve kırtasiye malzemeleri çocukları sevindirmek için yola çıktı.

 

Toplanan malzemelerin direk ihtiyac sahiplerine ulaştırılacağını söyleyen Gündüz çocukların 2017 - 2017 yılı Eğitim Öğretim yılına azda olsa eksiksiz gire bilmesi için bu bu etkinliği şimdi başlattıklarını söyledi. Kendine almış gibi hediyeni al gel bir çocuğu sevindir kampanyasıyla insanların ihtiyacına  daha duyarlı olabileceğini ve hazırlanan kolilerin bu hassasiyetle hazırlandığı gözlemlendi.

 

Kampanyaya destek veren Şirket çalışanları ise şöyle devam etti; Gecen yıllarda da Engin Gündüzle beraber şirketimizde böyle bir etkinlik başlattık ve hedeflediğimiz noktaya fazlasıyla ulaştık, daha önceki yıllarda her insanın içinde bu şekilde  çabalama isteği var şirkette ama bazen olmuyor her birimiz bireysel olarak bir şeyler yapıyorduk zaman zaman ama bu kampanya sayesinde hem birlik olduk hemde daha çok sayıda çocuğa ulaşarak minik kalplerine dokunduk.

 

Düzenlediği kampanya ile önemli bir çalışma başlattıklarını , Engin GÜNDÜZ'le birlikte adını bile duymadığımız köylere ulaştık ,oralardan güzel haberler farklı dillerde selam mutluluk kokan fotoğraflar aldık . Bu tarz kampanyalara destek olacaklarını belirten şirket çalışanları Engin Gündüze Hislerine ses olduğu için kendisine teşekkür  ettiklerini ifade ettiler.

 

Yardım projesinin tamamen  kendi projesi olduğunu belirten Engin Gündüz ,yardım seferberliğini olabildiğince çok kişiye yaymayı hedeflediklerini söyledi. Şirket çalışanlarının Kampanya'ya büyük destek olduğunu belirten Engin Gündüz, “En önemli amaçlarımızdan biri de Barışçı düşünen,Topluma yararlı,genç bireylerin yetişmesine katkı sunmaktır. Bu anlamlı projeye destek veren Şirket çalışanı arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

  


20.9° / 11.3°
  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07