ERBAKAN VAKFI`NA AFGAN KONUKLAR!

Afganistan İslam Cumhuriyeti Büyükelçisi Dr. Amanullah Jayhoon ve Büyükelçilik Müşteşarı Homauyn Kangar, Prof.Dr.Necmettin Erbakan Vakfı Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan`a nezaket ziyaretinde bulundu

Türk Dünyasından Haberler 12.06.2014 14:37:21 0
ERBAKAN VAKFI`NA AFGAN KONUKLAR!
Afganistan İslam Cumhuriyeti Büyükelçisi  Dr. Amanullah Jayhoon ve Büyükelçilik Müşteşarı Homauyn Kangar, Prof.Dr.Necmettin Erbakan Vakfı Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan`a nezaket ziyaretinde bulundul.
Merkezi Ankara`nın Balgat Semtinde bulunan Neccmettin Prf.Dr.Erbakan Vakfı Genel Merkezinde gerçekleşen görüşmede,Dr.Amanullah Jayhoon , Afganistan`ın mevcut durumu konusunda Dr.Fatih Erbakan`ı geniş perspektifli olarak bilgilendirirken, Afganistan`ın mevcut durumu ve geleceğiyle ilgili beklenti ve sorunları da masaya yatırarak geniş bir durum değerlendirmesi yapıldı.
Görüşmede Dr.Fatih Erbakan da, Afganistan`da barış ve kardeşliğin tesisi konusunda Prof.Dr. Necmettin Erbakan`ın geçmişte oynadığı role dikkat çekerek, Erbakan Vakfı olarak aynı çizgiyi devam ettirerek, Aganistan halkının yanında olacaklarını ve bu ülkede barış ve kardeşliğin sağlanması bu konuda kendilerine düşen görevi yerine getirmeye ve her türlü işbirliğine hazır olduklarını ifade ederek, geçmişte Prof.Dr. Necmettin Erbakan`ın Afganistan sorununun kökten çözümü için bütün tarafları bir araya getirmeye çalıştığını ifade ederek konuşmasını sürdürmüştür.Görüşmede Erbakan Vakfı Genel Sekreteri  Araştiırmacı Yazar Doğan Bekin, Batman eski Milletvekili Musa Okçu ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Altınöz de hazır bulundu.


``HABERİN OLDUĞU HER YERDE``

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA
 

 
 

32.3° / 20.7°
  • BIST 100

    9745,5%-0,85
  • DOLAR

    34,18% 0,13
  • EURO

    38,07% -0,43
  • GRAM ALTIN

    2925,68% -0,25
  • Ç. ALTIN

    4867,96% 0,00