ERBAKAN VAKFI`NDAN ÖNEMLİ DUYURU!

Erbakan Vakfı Genel Merkezinden yazılı basın açıklaması yapıldı.Vakıf adına açıklamayı Vakıf Genel Sekreteri Doğan Bekin`den geldi.

Gündem 31.07.2014 06:53:44 0
ERBAKAN VAKFI`NDAN ÖNEMLİ DUYURU!

Erbakan Vakfı Genel Merkezinden  yazılı basın açıklaması yapıldı.Yapılan yazılı açıklamada:, Erbakan Vakfı adını bir şekilde kişisel ikbal amaçlı olarak kullanmak suretiyle Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi belirli maksatlar çerçevesinde, kendi görüşlerini Erbakan Vakfının görüşüymüş gibi kamuoyuna yansıtmaya çalıştıkları açıklandı

Erbakan vakfı Genel merkezindan yapılan Basın açıklaması şöyle:

Son günlerde sosyal paylaşım sitelerinde ve yazılı medyada bazı kişi ve kuruluşların, Erbakan Vakfı adını bir şekilde kişisel ikbal amaçlı olarak kullanmak suretiyle Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi belirli maksatlar çerçevesinde, kendi görüşlerini Erbakan Vakfının görüşüymüş gibi kamuoyuna yansıtmaya çalışmaları ve Cumhurbaşkanlığı adaylarına bu minval üzerinden destek açıklamaları yapmalarını büyük bir üzüntüyle müşahede ediyoruz. 5737 sayılı Vakıflar Kanunu’na dayanarak kurulmuş ve sadece bu kanunun hükümleri çerçevesinde Prof.Dr. Necmettin Erbakan’ın fikriyatını yaşatmak ve idame ettirmek üzere ve yukarıda mezkur söz konusu kanunun çizdiği çerçeve içerisinde faaliyetlerini sürdürmekte olan Erbakan Vakfı, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde hiçbir şekilde herhangi bir adaydan yana taraf olması mümkün değildir. Bu nedenle, Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın aşağıdaki resmi açıklaması dışındaki hiçbir açıklama ve beyanata itibar edilmemesi hususu önemle bilgilerinize arz olunur.
Doğan Bekin
Erbakan Vakfı Genel Sekreteri``Denildi.



ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


32.3° / 20.7°
  • BIST 100

    9829,19%-0,63
  • DOLAR

    34,14% 0,05
  • EURO

    38,25% 0,62
  • GRAM ALTIN

    2935,14% 0,66
  • Ç. ALTIN

    4867,96% 0,39