ERCAN KINACI AHİD BAŞKANLIĞINA SEÇİLDİ

AHİD Ankaraya Hizmet Edenler Derneği Genel Kurulu Ankara Mamak Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.Yapılan Genel Kurulda Dernek Genel Başkanlığına Ercan Kınacı seçildi.

21.10.2014 11:22:24 0
ERCAN KINACI AHİD BAŞKANLIĞINA SEÇİLDİ

Ankara’ya Hizmet Edenler Derneği (AHİD) ‘in 11.Olağan genel kurulu Ankara Mamak Kültür Merkezi Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde gerçekleştirildi.

MKM`de düzenlenen genel kurulda genel başkanlığa, tek liste halinde giren Ercan Kınacı seçildi.AHİD Kongresina katılan Mamak Belkediye Başkanı Mesut Akgül yaptığı konuşmasında, Derneklerin kuruluş amacının, birlik ve beraberliği sağlayarak insanları bir araya getirmek olduğunubelirterekl, “Dernekçilik konusunda Mamak tam bir Türkiye mozaiği. Mamak, birçok hemşeri derneğinin bulunduğu ilçe” dedi. Derneklerin birçok zor yanları olduğunu dile getiren Akgül; “Böyle bir organizasyonun içinde yer almak hem maddi hem de manevi anlamda fedakârlık gerektirir. Mamak’ta bulunan sivil toplum kuruluşlarının bir arada olması için Şafaktepe Mahallesi’nde Sivil Toplum Kuruluşu’nu inşa ederek hizmete açtık. Derneklerden gelen talepleri gücümüz yettiği kadar yerine getirmeye gayret ediyoruz” dedi.

Yapılan seçimler sonucunda AHİD Genel Başkanlığına seçilen Ercan Kınacı yaptığı Teşekkür konuşmasında:``Ankara’ya hizmet için çalışacağız``Dedi.Ankara için birlik ve beraberlik vurgusu yapan Genel Başkan Ercan Kınacı, “AHİD otuzu aşkın yıldır Ankara’ya hizmet etmektedir. Ankara`nın sorunlarını çözmeye çalışan kim olursa olsun sonuna kadar arkasındayız. Ankara’ya hizmet edenler olarak Ankara`mıza hizmet için çalışmalarımızı daha da hızlandıracağız” diye konuştu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER:ABDULLAH ORTAÇ


Anahtar Kelimeler:
19.9° / 10.4°
  • BIST 100

    10178,46%-0,86
  • DOLAR

    32,26% 0,07
  • EURO

    34,74% -0,08
  • GRAM ALTIN

    2401,73% -0,30
  • Ç. ALTIN

    3880,31% -0,35