ERDEM:``BAŞARIMIZ ENGELLENMEYE ÇALIŞILIYOR``

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem, "Dün birlikte olduğumuz sözde bize destek verdiklerini belirten bir kesim, 17 Aralık`ta hepimizin bildiği bir saldırı, yolsuzluk ve rüşvet şeklinde 4 bakanımıza karşı karşıya geldik. Bu bir oyundu, oyunu gördük"dedi

Siyaset 21.03.2014 20:28:18 0
ERDEM:``BAŞARIMIZ ENGELLENMEYE ÇALIŞILIYOR``

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem, "Dün birlikte olduğumuz sözde bize destek verdiklerini belirten bir kesim, 17 Aralık`ta hepimizin bildiği bir saldırı, yolsuzluk ve rüşvet şeklinde 4 bakanımıza karşı karşıya geldik. Bu bir oyundu, oyunu gördük"dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, AK Parti Mardin İl Başkanlığı`nın Mardin Erdoba Elegance Otelde  düzenlediği İl Danışma Meclisi`nde yaptığı konuşmada, AK Parti hükümetlerine yönelik 2002 yılından bu yana çeşitli oyunlar oynandığını söyledi.

Türkiye`nin en başarılı yılının 2013 olduğunu ifade eden Erdem, Gezi Parkı ve 17 Aralık operasyonlarıyla bu başarının engellenmeye çalışıldığını kaydetti.

Erdem, şunları söyledi:

 "Oyun içinde oyun, oyunlar bitmiyor ki. Güzellikleri yaşayalım derken işte bu Gezi Parkı patlak verdi. Bir maske ile karşımıza çıktılar. Çevrecilik adına sözde çıktılar. Maske suratlarından düşünce baktık ki asıl amaçları nedir? `3. hava alanı, Kanal İstanbul`u ,3. köprüyü, nükleer enerji santralını istemiyoruz.` Ya bir lider hizmet ediyor diye önü kesilmek istenir mi? Kıskanıyorlar bunun başka yolu yok. Dış güçlerden de gereken desteği alıyorlar. Oyun bitmiyor. Dün birlikte olduğumuz sözde bize destek verdiklerini belirten bir kesim, 17 Aralık`ta hepimizin bildiği bir saldırı, yolsuzluk ve rüşvet şeklinde 4 bakanımıza karşı karşıya geldik. Bu bir oyundu, oyunu gördük."

 17 Aralık`ta yolsuzluk ve rüşvet iddiasıyla oynanan oyunun ardından 25 Aralık`ta Türkiye`nin önemli 21 projesini yapacak müteahhitlerin derdest edilmeye çalışıldığını belirten Erdem, bunun ihanet olduğunu söyledi.

Erdem, AK Parti`nin yaptığı hizmetlere bir şey diyemediklerini, yalan ve iftiralar ile AK Parti`nin önünün kesilmeye çalışıldığını dile getirerek, "Kimse AK Parti`nin hizmetleri ile yarışamaz. İşte yarışamadıkları için bunlar karalama kampanyaları ile iftiralarla ve terörle AK Parti`nin önünü kesmek istiyorlar. Ama ben inanıyorum ki 30 Mart bunların hepsini bitirecek" dedi.

Toplantıya AK Parti Mardin Milletvekilleri Muammer Güler Gönül Bekin Şahkulubey, Abdurrahim Akdağ ve belediye başkan adayları ile partililer katıldı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN



42° / 27.9°
  • BIST 100

    10771,36%0,29
  • DOLAR

    32,82% 0,04
  • EURO

    35,04% -0,18
  • GRAM ALTIN

    2449,21% -1,62
  • Ç. ALTIN

    4004,66% 0,79