Ertuğrul?un Ölüm Haberi Kayı Obasına Ulaşıyor!

Türk televizyon tarihinin ?Diriliş Ertuğrul? destanı yeni sezondaki ilk bölümü ile 25 Ekim 2017 Çarşamba akşamı saat 20.00?da TRT 1 ekranında olacak!

Magazin 24.10.2017 11:57:53 0
Ertuğrul?un Ölüm Haberi Kayı Obasına Ulaşıyor!

TRT 1 ekranlarının fenomen dizisi Diriliş ‘Ertuğrul’ heyecan dolu yeni bölümleriyle sezona merhaba diyor.

 

Diriliş Ertuğrul’un geçtiğimiz sezon finalinde Sultan Alaaddin’in davetiyle birlikte sefere çıkan Ertuğrul ve Alpleri, Emir Saadettin ve Ekaterina’nın haber sızdırması sonrasında Ares’in pususuna düşmüş, Alplerin büyük kısmı şehit olurken Ertuğrul da Ares tarafından ağır bir şekilde yaralanmıştı.

 

Baskın haberini alan Dündar, Hayme ve Halime karşılaştıkları manzara karşısında büyük yıkım yaşarlar. Zira Alplerle beraber Ertuğrul’a ait olduğu sanılan cesedi de bulurlar. Dündar, Hayme ve Halime’nin eşliğinde obaya gelen cenaze Kayı obasında büyük bir yıkıma sebep olur. Başsız kalmanın sıkıntıları, birliğin bozulacağı kaygısını beraberinde getirir.

 

Diğer yandan Ares ve Emir Saadettin amaçlarına ulaşmanın rahatlığı içerisindedir. Emir Saadettin bundan sonra daha rahat kendi iktidarını sağlayacak… Ares ise Türkleri bölgeden def etme planını gerçekleştirecektir.

 

Peki Ares ve Emir Saadettin amaçlarına ulaşacak mı? Ertuğrul’un ölüm haberi, Kayı Obasını dağıtacak mı? Ares ve Köpek bu durumdan nasıl çıkar sağlayacak? Çavdar Obasının ve Aslıhan’ın akıbeti ne olacak? Bu hain pusuyu kuran Ares ve Kayı’lara büyük acılar yaşatan Emir Saadettin hak ettiği cezayı bulacak mı?

 

Diriliş ‘Ertuğrul’ yeni bölümüyle 24 Ekim Çarşamba günü saat 20.00’da TRT1 ekranlarında izleyici ile buluşacak.

 

 

KÜNYE

 

Tarih: Her Çarşamba saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında

Yapım: Tekden Film

Yapımcı & Proje Tasarım: Mehmet Bozdağ

Yönetmen: Metin Günay

Senaryo: Mehmet Bozdağ, Atilla Engin, Aslı Zeynep Peker Bozdağ.

Oyuncular: Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan, Burak Hakkı, Cemal Hünal, Esra Bilgiç, Gülsim Ali, Cengiz Coşkun, Nurettin Sönmez, Osman Soykut, Murat Garipağaoğlu, Ertuğrul Postoğlu, Batuhan Karacakaya, Burçin Abdullah, Sera Tokdemir, Celal Al, Hakan Selim, Edip Zeydan, Melih Özdoğan, Yaman Tümen,Mert Soyer, Arda Öziri,Mehmet Emin Kadıhan ve Ayberk Pekcan

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI


24.9° / 14.9°
  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,39% -0,08
  • EURO

    34,62% -0,47
  • GRAM ALTIN

    2392,94% -1,71
  • Ç. ALTIN

    3886,52% -0,62