EŞ BAŞKAN IRMAK`TAN MEKTUPLA PARK İSTEDİLER

Artuklu Belediyesi Eş Başkanı Emin Irmak, kendisine mektup yollayarak Park isteyen 13 Mart İlköğretim Okulu 2. sınıf öğrencilerine aynı gün sürpriz ziyarette bulundu.

16.05.2015 09:05:24 0
EŞ BAŞKAN IRMAK`TAN  MEKTUPLA PARK İSTEDİLER

Artuklu Belediyesi Eş Başkanı Emin Irmak, kendisine mektup yollayarak Park isteyen 13 Mart İlköğretim Okulu  2. sınıf öğrencilerine aynı gün sürpriz ziyarette bulundu. 

Artuklu Belediyesi Eş Başkanı Emin Irmak, 13 Mart İlköğretim Okulu 2. sınıf öğrencilerinden Damlanur Demir, Şeval Çabuk ve Melek Ağalday’ın posta yoluyla kendisine mektup göndermesi üzerine, okula sürpriz ziyarette bulundu. Mektubun kendisine ulaştığı gün ziyareti gerçekleştiren Irmak’a, eş başkan yardımcıları Mehmet Hadi Baran ve İsmet Birtek, Basın Yayın Müdürü Mehmet Yıldırım eşlik etti. Okul müdürünün odasında gerçekleşen görüşmede, Irmak’a mektup gönderen 3 çocuk hazır bulundu. Sıcak bir ortamda gerçekleşen görüşmede Irmak, çocuklarla uzun süre ilgilenerek, çocuklara kırtasiye eşyası hediye etti.

Çocuklarla bir süre sohbet eden Irmak, çocukların gelecekleri olduklarına vurgu yaparak, “Sadece bir park için bize mektup göndermeyin, gördüğünüz her türlü eksikliklerimizi, ihtiyaçlarınızı, taleplerinizi bildirin bize. Sizler bizim geleceğimizsiniz, yarınları siz yöneteceksiniz. Çok memnun oldum, şimdiye kadar aldığım en güzel mektup oldu. Bundan sonra da görüşelim sizlerle. Sizleri belediyemizde de ağırlamak istiyoruz. Siz isteyeceksiniz, biz de yapacağız. Biz size hizmet etmek için ordayız. Çocuklarımız bizim geleceğimdir” dedi. Irmak, çocukların kendisine mektupta ilettiği çocuk parkı için de, en kısa sürede bu talebi yerine getireceklerini ifade etti. 

13 Mart İlköğretim Okulu Müdürü Servet Demircan ise, “Başkanımızın bu kadar ilgi göstereceğini beklemiyorduk, bu bizim için de bir sürpriz oldu. Geldiğiniz ve çocuklarımızı sevindirdiğiniz için okul yönetimi adına teşekkür ediyoruz” diye belirtti.

Görüşmenin ardından Irmak, çocuklarla bir daha görüşmek üzere okuldan ayrıldı.

 

 

ARUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 

 

 


25.5° / 14.2°
  • BIST 100

    10045,70%-0,37
  • DOLAR

    32,43% -0,08
  • EURO

    34,74% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2418,84% -0,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00