Eş Başkanlar Kızıltepe Belediyesi Garaj Amirliği ve Serası Ziyaret Etti

Kızıltepe Belediyesi Eş Başkanları, Belediye Başkan Yardımcıları ve Belediye Meclis Üyeleri haftanın ilk mesaisini Kızıltepe Belediyesine bağlı birimleri ziyaret ederek başladı. İlk ziyaret Belediyeye bağlı olan Garaj Amirliği old

6.05.2024 18:57:00 0
Eş Başkanlar Kızıltepe Belediyesi  Garaj Amirliği ve Serası Ziyaret Etti

Kızıltepe Belediyesi Eş Başkanları, Belediye Başkan Yardımcıları ve Belediye Meclis Üyeleri haftanın ilk mesaisini Kızıltepe Belediyesine bağlı birimleri ziyaret ederek başladı. İlk ziyaret Belediyeye bağlı olan Garaj Amirliği oldu.

 

Garaj Amirliği ziyaret edilerek personellerle toplantı yapıldı. Belediyeye bağlı araç ve gereçlerin nasıl daha verimli olabileceği ile ilgili Garaj Amirliğinde bulunan personellerle yapılan toplantıda notlar alındı. Toplantıda, garajda bulunan araç ve gereçlerin ne durumda olduğunu hangilerinin faal hangilerinin bakım istediği ve bu bakımların nasıl yapıldığı hakkında bilgiler alındı. Tüm araç ve gereçler kontrol edilerek garaj amirliğinde çalışan personel ve çalışanlar hakkında detaylı bilgiler alındı. Kızıltepe Belediyesi Eş Başkanları, eksikliklerin giderilmesi için çalışmalar başlatıldığını, ekipmanları daha güçlü kılmak için düzenlemeler yapıldığını ve yapılamaya devam edeceğini aktardı. Toplantı sonrası ziyaretlere devam edildi.

 

Ziyaret edilen bir başka nokta Park ve Bahçeler Müdürlüğü serası oldu. Serada çalışan personellerle bir araya gelerek seradaki çalışmalar hakkında bilgiler alındı. Serada yetiştirilen fidan ve çiçeklerin hem sayısını hem de çeşitlerini artırmak için gerekli çalışmalara hız verildiğini aktaran Kızıltepe Belediyesi Eş Başkanları: “ Mevsimlik çiçek ve kalıcı çiçeklerin tüm orta kaldırım park ve bahçelere ekilmesi için talimat verdik. Bakımı gelen tüm park ve bahçelerin bakımdan geçirilmesi ve yeşillendirme çalışmalarına başladık. Belediye olarak saha çalışmasını önemsiyoruz ve birimlerle iç içe ortak çalışmalarımızı yürüteceğiz” dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/KIZILTEPE


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,60%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04