ESKİ BAKAN KILIÇ`IN TWİTTER HESABI HACKLENDİ

AK Parti Samsun Milletvekili Suat Kılıç`ı istifa ettirdiler. Kılıç`ın Twitter hesabını hacklayan grubun attığı tweet şok etkisi yarattı.

Siyaset 12.02.2015 14:07:34 0
ESKİ BAKAN KILIÇ`IN TWİTTER HESABI HACKLENDİ

Ak Parti Samsun Milletvekili Suat Kılıç'ın Twitter hesabı hackerlar tarafından ele geçirildi. Twitter hesabına ulaşamayan Kılıç, Facebook'taki hesabından ''Gece gece canınızı sıkacağım ama... Maalesef Twitter hesabım sosyal medya korsanları tarafından ele geçirildi'' diye yazdı.

ESKİ Gençlik ve Spor Bakanı, Ak Parti Samsun Milletvekili Suat Kılıç'ın hackerlarca ele geçirilen Twitter hesabından gece yapılan paylaşımlar siyasette kısa süreli hareketliliğe neden oldu. AK Parti'den istifa ettiğine ilişkin tweetleri daha sonra Facebook hesabından yalanlayan Kılıç, sosyal paylaşım sitesinin yetkilileriyle görüşerek birkaç saat sonra tweetleri sildirdi.



Kılıç'ın Twitter hesabının bir hacker grubu tarafından hacklendiği anlaşıldı. Hesabı ele geçirenler, "AK Parti'den üzülerek istifa ettiğimi bildirerek hizmetime son veriyorum. Aziz milletimizin dualarını bekliyor ve en derin selam ve hürmetlerimi sunuyorum. Her şey gönlünüzce olsun"  şeklinde tweetler attılar.

FACEBOOK HESABINDAN YALANLAMA

Hesabının hacklendiğini bu tweetlerle öğrenen Suat Kılıç, bu hesabına hemen ulaşamayınca Facebook'taki hesabından şu paylaşımı yaptı:



"Gece gece canınızı sıkacağım ama... Maalesef Twitter hesabım sosyal medya korsanları tarafından ele geçirildi. Geceden itibaren yapılan paylaşımları lütfen dikkate almayın. Twitter ile yazışmalar sürüyor, ayrıca Emniyet siber suçlar birimi de konuyu takip ediyor. Sizi üzen paylaşımlar için yasal haklarımızı kısa süre içinde kullanacağız. İyi geceler, Allah'a emanet olun."

Kılıç, sabah saatlerinde attığı tweetle hesabının kurtulduğunu belirterek, "Şimdi hukuk zamanı" mesajını paylaştı. 


25.5° / 14.2°
  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,48% 0,33
  • EURO

    34,67% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2406,59% 1,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00