ESKİ BAKANLAR AÇILIŞTA BULUŞTU

Ankara?da tavanını tarihi kapıların kapladığı restoranın açılışı, eski bakanlardan Taner Yıldız ve Sadullah Ergin?in yanı sıra çok sayıda milletvekili ve bürokratın katılımıyla yapıldı.

21.12.2015 11:55:38 0
 ESKİ BAKANLAR AÇILIŞTA BULUŞTU

Ankara’da tavanını tarihi kapıların kapladığı restoranın açılışı, eski bakanlardan Taner Yıldız ve Sadullah Ergin’in yanı sıra çok sayıda milletvekili ve bürokratın katılımıyla yapıldı.

Başkent Üniversitesinde bulunan Çorba Mutfak isimli restoranın açılışı siyasilerle öğrencileri buluşturdu. İşletmeciliğini Kamil Tortop ile Ankaragücü ve Kayserispor formaları giyen milli futbolcu Abdullah Duran’ın yaptığı Çorba Mutfak’ın açılışına Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı Taner Yıldız, Adalet eski Bakanı Sadullah Ergin, AK Parti kurucularından Salih Kapusuz, çok sayıda milletvekili, siyasi, bürokrat ve öğrenci katıldı.

YEMEKLER TARİHİ KAPILAR ALTINDA YENİYOR

Farklı dekorasyonuyla ön plana çıkan Çorba Mutfak’ın tavanında yer alan tarihi kapılar dikkat çekiyor. Özellikle öğrencilerin tercih ettiği mekanda Fransız müziği eşliğinde, Aşçı Milli Takımında yer alan Bolu Mengenli Murat Çelen’in yönetiminde hazırlanan farklı lezzetler sunuluyor. Her gün onlarca çorba ve sulu yemek çeşidinin hazırlandığı restoranda yöresel yemekler ile dünya mutfağından lezzetler bir arada yer alıyor. Helal gıda standartlarına uygun şekilde hizmet verilen mekanda alkol satışı ise bulunmuyor.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00