ESKİ DEVLET BAKANI MASUM TÜRKER`DEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN`A ÇAĞRI

Eski DSP Genel Başkanı ve Eski Devlet Bakanlarımızdan Masum Türker Cumhurbaşkanı Erdoğan`a çağrıda blunarak ;``Birlikte ARTIK YETER demek zorundayız. Bu ortamı sağlamak sizin elinizde ve yetkinizde. Çözüm odaklı sizin çabanızı destekleyecek bir politikanı

12.08.2018 08:56:57 0
ESKİ DEVLET BAKANI MASUM TÜRKER`DEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN`A  ÇAĞRI

Eski DSP Genel Başkanı ve Eski Devlet Bakanlarımızdan Masum Türker Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çağrıda blunarak ;''Birlikte ARTIK YETER demek zorundayız. Bu ortamı sağlamak sizin elinizde ve yetkinizde. Çözüm odaklı sizin çabanızı destekleyecek bir politikanın geliştirilerek uygulanması gerekiyor''Dedi.

 

Sosyal Medya hesabında yapığı çağrısında Türker;''Başka Türkiye asla olmayacağı bilinci ile şimdi birlik zamanı gerçeği yol haritamızın esası olmalıdır. Çözüm odaklı ortak aklı harekete geçirmek sizin insiyatifinizde olduğu gerçeğinin bilincide bir eski Bakan olarak “Ekonomik Savaşa Karşı Koyan Ulusal Duruş Eksenindeki Mücadele Çağrısını” sizinle paylaşmak istedim'' dedi.

 

İşte Masum Türker'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hitaben kaleme aldığı açık Mektubu:

 

CUMHURBAŞKANI SAYIN ERDOĞAN’A AÇIK MEKTUP;

 

Sayın Cumhurbaşkanım, Türkiye Ekonomisi kuşatmada. Zoraki olarak dayatılan bir ekonomik kriz yaşıyoruz. Bu kuşatmayı kırmak için çaba gösterdiğinizi dikkatle izliyorum. Ancak izlenen politikalar ve yöntem çözüm üretmek yerine kuşatanların işine yarıyor. Bu da sorunun derinleşmesine neden oluyor.

Birlikte ARTIK YETER demek zorundayız. Bu ortamı sağlamak sizin elinizde ve yetkinizde. Çözüm odaklı sizin çabanızı destekleyecek bir politikanın geliştirilerek uygulanması gerekiyor.

Türkiye’mizi kuşatanlar “Beklenti Ekonomisi” İle “Belirsizlik Ekonomisi” koşullarındaki olumsuzluktan besleniyorlar.Bu konuda “acil krizi karşılama politikası ” oluşturmak ve uygulamaya koymak gerekiyor. Şu ana kadar size önerilen ve gündeme getirilen ekonomik söylemler kuşatanların güçlenmesini sağlıyor. Ekonomi yönetimi bağlamında “Savunma “ yerine “taarruz politikaları” ile “güven oluşturma politikaları” geliştirmenin ve acil eyleme geçmenin şart olduğunu düşünüyorum.

 

Başka Türkiye asla olmayacağı bilinci ile şimdi birlik zamanı gerçeği yol haritamızın esası olmalıdır. Çözüm odaklı ortak aklı harekete geçirmek sizin insiyatifinizde olduğu gerçeğinin bilincide bir eski Bakan olarak “Ekonomik Savaşa Karşı Koyan Ulusal Duruş Eksenindeki Mücadele Çağrısını” sizinle paylaşmak istedim.

 

Saygılarımla

Dr. Masum Türker
Ekonomiden Sorumlu
Devlet Eski Bakanı''Dedi

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

ABDULLAH ORTAÇ/ÖZEL HABER

 

 

.


21.8° / 10.9°
  • BIST 100

    10268,14%-0,09
  • DOLAR

    32,23% -0,29
  • EURO

    34,78% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2417,41% 1,01
  • Ç. ALTIN

    3897,47% 0,30