ESKİ KEÇİÖREN BELEDİYE BAŞKANI ALTINOK`TAN ÇOK AĞIR SUÇLAMA

Eski Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok sosyal Medya Hesabından yaptığı açıklamada ;`` Ankara`mızı parsel parsel sattılar. Sadece İMAR RANTINDAN senede en az 3 Milyar TL`lik bir yolsuzluk yapmıştır bu KRAVATLI KENELER. Kabaca bir hesap yaparsak; 24

2.12.2017 16:51:48 0
ESKİ KEÇİÖREN BELEDİYE BAŞKANI ALTINOK`TAN  ÇOK AĞIR SUÇLAMA

Eski Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok sosyal Medya Hesabından yaptığı  açıklamada ;'' Ankara'mızı parsel parsel sattılar. Sadece İMAR RANTINDAN senede en az 3 Milyar TL'lik bir yolsuzluk yapmıştır bu KRAVATLI KENELER. Kabaca bir hesap yaparsak; 24 senede toplamda 72 Milyar TL'lik inanılmaz bir yolsuzluk rakamı çıkıyor ''Dedi.

 

Eski Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok  sosyal medya hesabından yaptığı  yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mustafa Tuna'nın İmar Artışı ile açıklamalarını son derece doğru buluyorum. Buna İmar Artışı değil; "İMAR RANTI" dememiz daha doğru olur. Çünkü son 24 yılda bu İMAR RANTLARIYLA birileri akıl almaz bir şekilde zenginleşti. Birileri derken mülkün asıl sahibleri değil bu RANTI yapanlar kasalarını doldurdu. Ankara'mızı parsel parsel sattılar. Sadece İMAR RANTINDAN senede en az 3 Milyar TL'lik bir yolsuzluk yapmıştır bu KRAVATLI KENELER. Kabaca bir hesap yaparsak; 24 senede toplamda 72 Milyar TL'lik inanılmaz bir yolsuzluk rakamı çıkıyor ortaya.

 

Bu paralar nerede, kimin cebine girmiştir. Kimler Ankaralının parasıyla kişisel servet yapmıştır. Bunların araştırılıp ortaya çıkarılması lazım. Suçlu cezasını çeksin. Bu Milletin kim delikli kuruşunu yediyse hesabını versin. Şehirlerimizi kişisel Rantları için yaşanmaz hale getiren bu KRAVATLI MAFYALAR Milletin huzurunda hesap versin.

 

Selam ve dua ile sevgili dostlarım.''Dedi

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

ÖZEL HABER


19.9° / 10.4°
  • BIST 100

    10268,14%-0,09
  • DOLAR

    32,23% -0,29
  • EURO

    34,78% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2417,41% 1,01
  • Ç. ALTIN

    3897,47% 0,30