Eskişehir`de Pasaport Ve Ehliyet İşlemleri, Nüfus Ve Vatandaşlık Müdürlüklerinde Verilmeye Başlandı

Eskişehir Nüfus ve Vatandaşlık İl Müdürlüğü`nü ziyarette bulunan Vali Özdemir Çakacak, pasaport, sürücü belgesi ve nüfus cüzdanı almak için iş ve işlemlerini takip eden vatandaşlarla sohbet etti.

Gündem 5.04.2018 22:00:12 0
Eskişehir`de Pasaport Ve Ehliyet İşlemleri, Nüfus Ve Vatandaşlık Müdürlüklerinde Verilmeye Başlandı

Eskişehir Nüfus ve Vatandaşlık İl Müdürlüğü'nü ziyarette bulunan Vali Özdemir Çakacak, pasaport, sürücü belgesi ve nüfus cüzdanı almak için iş ve işlemlerini takip eden vatandaşlarla sohbet etti. 

 

Eskişehir Nüfus ve Vatandaşlık İl Müdürlüğü'nü ziyaretti sırasında  İlgili birim amirlerinden ve görevli personelden çalışmalar hakkında bilgi alan Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, vatandaşın her zaman hizmetinde olduklarını ifade etti.
 
Pasaport ve ehliyet işlemlerinin önceden Emniyet Müdürlüğü’nce yapıldığı dile getiren Vali Çakacak, vatandaşların bundan sonra ehliyet ve pasaport işlemleri için emniyet birimlerine gitmeyeceğini; İl, İlçe Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüklerinden bu işlemlerini rahatlıkla yaptırabileceklerini söyledi.
 
 
Teknolojinin tüm imkanlarını kullanarak, vatandaşların hizmetlere daha kolay ulaşabilmesini sağlamak adına devletimizin tüm kurumlarında çeşitli çalışmalar yapıldığını hatırlatan Vali Çakacak, görevli personele çalışmalarında başarılar diledi.
 
 
 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-ESKİŞEHİR

30.1° / 18.2°
  • BIST 100

    9722,09%0,80
  • DOLAR

    32,54% 0,01
  • EURO

    34,81% -0,08
  • GRAM ALTIN

    2429,62% -0,01
  • Ç. ALTIN

    3994,55% -0,61