ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR SİVRİHİSARLILARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜYOR

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdairesi (ESKİ), yoğun yağışlarda alt yapının yetersiz kaldığı noktalarda yağmur suyu hattı çalışmalarını sürdürüyor.

Eskişehir 7.11.2020 20:15:00 0
ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR SİVRİHİSARLILARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜYOR

Kent merkezi ve diğer ilçelerde sorunsuz bir alt yapı için çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdairesi (ESKİ), yoğun yağışlarda alt yapının yetersiz kaldığı noktalarda yağmur suyu hattı çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler son olarak Sivrihisar ilçe merkezinde çalışmalarına hız verirken, Sivrihisarlılar Büyükşehir Belediyesi’nin ilçede gerçekleştirdiği alt yapı ve üst yapı çalışmalarından büyük mutluluk duyduklarını ifade ettiler.



Kış aylarında vatandaşların sorun yaşamaması için hem kent merkezinde hem de kırsal mahallelerde yatırımlarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların yoğunlukla kullandığı ve alt yapısı yetersiz kalan bölgelerde çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Sivrihisar’ın Hızırbey Mahallesi Şehitlik Caddesi, Gençlik Caddesi ve Güvenlik Caddesi’nin kesişme noktalarını kapsayan Sami Çelikbaş Caddesinin tamamında yağmur suyu hattı çalışmaları başladı. Bölgede çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte yağmur yağdığında vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamayacağını ifade eden ESKİ yetkilileri, ekiplerin çalışmaları en kısa sürede tamamlamak için çalışmalara hız verdiğini belirttiler.



Büyükşehir Belediyesi’nin Sivrihisar’da eş zamanlı alt yapı ve üst yapı çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Sivrihisarlılar, çalışmalardan büyük memnuniyet duyduklarını ifade ederek Başkan Büyükerşen’e ve ekiplere teşekkür ettiler.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ESKİŞEHİR


13.3° / 9°
  • BIST 100

    8718,11%-1,25
  • DOLAR

    32,33% 0,16
  • EURO

    35,16% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2240,47% -0,12
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 0,00