ESKİŞEHİR DE KONTROLLÜ SOSYAL HAYAT ÖYKÜ YARIŞMASINI KAZANANLAR BELLİ OLDU

Pandemi sürecinde vatandaşların evde kaliteli vakit geçirmeleri için çeşitli yarışmalar düzenleyen Büyükşehir Belediyesi, son olarak 'Kontrollü Sosyal Hayat Öykü Yarışması'nın da sonuçlarını açıkladı.

Eskişehir 9.12.2020 12:33:00 0
ESKİŞEHİR DE KONTROLLÜ SOSYAL HAYAT ÖYKÜ YARIŞMASINI KAZANANLAR BELLİ OLDU

Pandemi sürecinde vatandaşların evde kaliteli vakit geçirmeleri için çeşitli yarışmalar düzenleyen Büyükşehir Belediyesi, son olarak 'Kontrollü Sosyal Hayat Öykü Yarışması'nın da sonuçlarını açıkladı. Kazananlara ödüllerini Genel Sekreter Ayşe Ünlüce takdim ederken, Ünlüce benzer yarışmaların devam edeceğini ifade etti.

 

Pandemi sürecinin başından beri önemli çalışmalara imza atan Büyükşehir Belediyesi, aynı zamanda vatandaşlara moral olması ve evde kaliteli zaman geçirmeleri için çeşitli etkinlikler ve yarışmalar düzenliyor. Farklı alanlarda gerçekleştirilen ve özelikle çocuk ve kadın odaklı gerçekleştirilen yarışmalara Eskişehirliler de büyük ilgi gösteriyor. Son olarak düzenlenen 'Kontrollü Sosyal Hayat' temalı öykü yarışmasında da kazananlar belli oldu. Yarışmada birinci Elif Arslan olurken, ikinci Gülen Gül ve üçüncü Güneş Akbaş oldu.

 

Kazananların ödülleri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayşe Ünlüce ve belediye bürokratları tarafından verilirken, Ünlüce benzer yarışma ve etkinliklerin devam edeceğini ifade etti. Katılımcıların tamamına teşekkür eden Ünlüce, yarışmada dereceye giren kadınların öykülerinden çok etkilendiğini belirtti.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ESKİŞEHİR

HABER;ABDULLAH ORTAÇ


13.3° / 9°
  • BIST 100

    8718,11%-1,25
  • DOLAR

    32,33% 0,16
  • EURO

    35,16% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2240,47% -0,12
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 0,00