ESKİŞEHİR'DE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KADIN PARKOMAT GÖREVLİSİ ALACAK

Sosyal medya hesaplarından bir paylaşım daha yapan Büyükşehir Belediyesi, bir kez daha cadde otoparklarında görev almak üzere kadın parkomat görevlisi istihdam edeceğini duyurdu.

Eskişehir 13.11.2020 08:33:00 0
ESKİŞEHİR

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz yıl sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar ile kadın otobüs şoförü ve kadın parkomat görevlisi istihdam edeceğini duyurmuş ve eğitimleri tamamlayan kadınlar göreve başlamıştı. Sosyal medya hesaplarından bir paylaşım daha yapan Büyükşehir Belediyesi, bir kez daha cadde otoparklarında görev almak üzere kadın parkomat görevlisi istihdam edeceğini duyurdu.

Kadın istihdamı konusunda önemli adımlar atan Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz yıl farklı alanlarda istihdam edilen kadın personelin sayısını arttırıyor. Sosyal medya hesapları üzerinden yapılan duyuruda cadde otoparkları ve kapalı otoparklarda kadın personel istihdam edileceği duyuruldu. ‘Hayatın her alanında daha fazla kadın gücü olması gerektiğine inanıyor, kadınlarımıza çok güveniyoruz!’ sloganı ile yapılan paylaşımda iletişim kabiliyeti yüksek, en az lise mezunu olan, hızlı ve dikkatli çalışma temposuna ayak uydurabilecek kadın adayların internet üzerinden veya elden başvuru yapabilecekleri belirtildi.

Geçtiğimiz yıl göreve başlayan kadın parkomat görevlileri ile ilgili güzel geri dönüşler aldıklarını ifade eden Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, her alanda kadın istihdamının desteklenmeye devam edeceğini belirttiler.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ESKİŞEHİR


13.3° / 9°
  • BIST 100

    8765,68%-0,71
  • DOLAR

    32,30% 0,55
  • EURO

    35,20% 0,26
  • GRAM ALTIN

    2241,93% 0,68
  • Ç. ALTIN

    3951,24% 1,45