ESKİŞEHİR'DE PORSUK SPOR SALONU YANINDA AÇIK OTOPARK ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Büyükdere Mahallesi Porsuk Spor Salonu çevresinde alt yapı ve peyzaj çalışmaları tamamlanan Büyükşehir Belediyesi’ne ait alanda ekipler kilit taş döşeyerek alanı açık otopark haline getiriyor.

Eskişehir 11.10.2020 11:22:00 2227 0
ESKİŞEHİR

Kent merkezi ve kırsalda çalışmalarını aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Porsuk Spor Salonu yanında kalan ve belediye hizmet alanı olarak imar planında yer alan bölgede peyzaj çalışmalarının tamamlanmasının ardından açık otopark için kilit taşı döşeme çalışmalarına başladı.



Büyükdere Mahallesi Porsuk Spor Salonu çevresinde alt yapı ve peyzaj çalışmaları tamamlanan Büyükşehir Belediyesi’ne ait alanda ekipler kilit taş döşeyerek alanı açık otopark haline getiriyor. 1/1000’lik planlarda alanın otopark alanı olarak belirlendiğini ayrıca hemen alanın yanındaki ESTRAM’a ait trafoya ulaşımın kolaylaşması için kilit taşı döşeme çalışmalarının başladığını belirten Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Porsuk Spor Salonu’nda gerçekleştirilen büyük organizasyonlarda otopark ihtiyacının da büyük oranda karşılanacağını ifade ettiler.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ESKİŞEHİR

 

 

Orta kuvvetli yağmurlu
12.7° / 8.1°
  • BIST 100

    15885,70%-1,48
  • DOLAR

    44,36% 0,04
  • EURO

    51,35% 0,09
  • GRAM ALTIN

    6353,13% -1,09
  • Ç. ALTIN

    10614,40% -3,08