ESNAF VE SANATKARA BAYRAM MÜJDESİ

Mezitli İlçesi Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Bünyamin Önel, Başbakan Binali Yıldırım?ın esnaf ve sanatkara destek çalışmaları çağrılarına kulak verdiğini söyleyerek, ?Başkana Sayın Binali Yıldırım?ın son açıklaması esnaf ve sanatka

30.06.2016 11:36:34 0
ESNAF VE SANATKARA BAYRAM MÜJDESİ

Mezitli İlçesi Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Bünyamin Önel, Başbakan Binali Yıldırım’ın esnaf ve sanatkara destek çalışmaları çağrılarına kulak verdiğini söyleyerek, “Başkana Sayın Binali Yıldırım’ın son açıklaması esnaf ve sanatkarı memnun etmiştir” dedi.

Hükümetin hazırladığı yeni destek paketinde esnaf ve sanatkara yönelik çalışması olmadığını daha önce ifade eden Mezitli İlçesi Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Bünyamin Önel, Türkiye genelinde yapılan girişimlerin olumlu sonuç verdiğini belirtti. Önel, “Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Kefalet Kooperatiflerinin girişimleri Hükümet nezdinde karşılık görmüştür. Yeni çalışmayla Ramazan Bayramı öncesinde esnafımızın yüzünü güldüren bir açıklama Sayın Başbakan Binali Yıldırım tarafından yapılmıştır. Emeği geçen, vesile olan herkesten Allah razı olsun” dedi.

“ESNAFIN ÜZERİNDEN 400 MİLYON TL’LİK YÜK KALKIYOR”

Esnaf ve sanatkarın büyük bir darboğazda olduğunu yineleyen Bünyamin Önel, “Hükümetin yaptığı son çalışmalar göre, esnafımızın gecikmiş borçlarının faizlerinin silineceği ifade ediliyor. Kalan borçlar da yeniden yapılandırılıyor. Bu çalışma, Türkiye geneli esnafımızın üzerinde 400 milyon TL gibi bir yükün kalkması anlamına gelmektedir. Buna göre, esnafımız borcun anaparasını ödeyecek, ayrıca bu anapara borcunu yeniden taksitlendirilecek” açıklamasını yaptı.

 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-MERSİN

25.5° / 14.2°
  • BIST 100

    10045,70%-0,37
  • DOLAR

    32,43% -0,08
  • EURO

    34,74% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2418,84% -0,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00