Esnaftan Midyat Belediye Başkanı Şahin'e teşekkür pankartı!

Mardin'in Midyat İlçe Belediye Başkanı Veysi Şahin'e, ilçede yapılan çalışma ve turizme kazandırılan çarşı için teşekkür pankartı astı.

12.05.2024 12:27:00 0
Esnaftan Midyat Belediye Başkanı Şahin

Mardin'in Midyat İlçe Belediye Başkanı Veysi Şahin'e, ilçede yapılan çalışma ve turizme kazandırılan çarşı için teşekkür pankartı astı.

 

Yıllardır kangren haline gelen restorasyon çalışmaları altyapı ve yollarını yakın zamanda ele alarak yenileyen ve halkın hizmetine sunan Başkan Veysi Şahin'e ilçe esnafı ilgisini esirgemedi.

 

Tarihi, turistik ilçenin en işlek ve geçmişi 500 yıllık çarşı ya asılan pankart.

 

Belediye Başkanı Veysi Şahin’e ilçeye yaptığı katkılardan ve turizme kazandırdığı eserlerden dolayı çarşının girişine teşekkür pankartı astı.

Tarihi ve turistik çarşının girişine asılan pankartta, “Gelişen ve büyüyen Midyat’ımızın Mimarı Sayın Belediye Başkanımız Veysi Şahin’e, Şehrimize yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ederiz” Yazısı dikkat çekti.

Çarşının girişine yazdıkları pankartla teşekkürlerini ifade eden esnaflardan, 20 yıldır burada esnaflık yaptığını ve turizmle ilgilendiğini ifade eden Garip Altınışık, şöyle konuştu: “gelen bütün misafirlerimizi en güzel şekilde ağırlıyoruz. Çeşitli ikramlarda bulunuyoruz memleketimizi en güzel şekilde tanıtıyoruz. En büyük hedefimiz ve büyük amacımız bu. Belediye Başkanımız Sayın Veysi Şahin'e de en güzel dileklerimizi teşekkürlerimizi iletiyoruz. Buraya çok büyük katkısı oldu. Turizm ve bölgenin kalkınması bakımından çok güzel projeleri, destekleri oluyor. Bundan dolayı esnaflarımız adına kendisine çok teşekkür ediyoruz. 20 yılda kimsenin yapamadığını 5 yılda yaptı. Bunun için esnaflarımızın adına böyle bir pankart asma kararı aldık.” Dedi.

Başkan Şahin’den Paskalya Bayramı Mesajı

Tarihi değerlere çok önem verdiği, gelen turistlere her türlü kaliteli hizmet ve Midyat'ın tanıtımına katkısı için teşekkür ettiklerini ifade eden Tahsin Şen isimli esnafta ise şöyle konuştu: “Başkanımızın çok büyük bir emeği var. Tarihi yerlere çok önem veriyor. Başkanımıza da bir nevi teşekkür etmek için esnafımızın adına bu pankartı astık. Bazı eksikliklerimiz ilettiğimiz zamanda halledecek. Yeni seçim döneminden çıktık. İnşallah bu tarihi Midyat’ımıza bir şeyler yapacak. Ondan ümitliyiz, umutluyuz. Esnafımızın çoğu memnun zaten. Başarılarının devamını bekleriz. Herkesi de Midyat’ımızın güzelliklerini görmelerini için davet ediyoruz.” dedi

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/MİDYAT

HABER;SELAHATTİN EROL


36.1° / 24.4°
  • BIST 100

    10377,75%0,13
  • DOLAR

    32,53% -0,10
  • EURO

    35,43% -0,13
  • GRAM ALTIN

    2439,92% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3902,41% 0,00