ESTERGON KARAGÖZ`DEN ASILSIZ İDDİALARA SERT YANIT

Magazin Muhabiri ve Prodüktör Estergon Karagöz`den kandisi Hakkında asılsız iddialarda bulunan Serhat Gültekin`e Sert yanıt geldi.

Gündem 26.03.2014 19:35:29 0
ESTERGON KARAGÖZ`DEN ASILSIZ İDDİALARA SERT YANIT
Magazin Muhabiri ve Prodüktör Estergon Karagöz`den kandisi Hakkında asılsız iddialarda bulunan Serhat Gültekin`e Sert yanıt geldi.
Estergon Karagöz Şunları Söyledi:
``Söz yazarı ve de besteci olarak iddia edilen;ancak müzikle apayrı bir sektörle uğraşan Serhat Gültekin’i başta başbakanımıza söylemiş olduğu şu sözlerden ve de hükümete yakınlığıyla bilinen ünlü Prodüktör Estergon Karagöz’e atılan iftiralardan ötürü Serhat Gültekin’i lanetle kınıyoruz.İşte Başbakanımız hakkında sosyal medyadaki hesabında asılsız iddialarda bulunan Serhat Gültekin’in sosyal medyadaki hesabında paylaştığı sözler: Tayyipppp! Ne zaman gebereceksin!!! LUTFEN BENİ SEVEN HERKES OKUSUN...
Amerika`nin planinda Muhsin Yazicioglu vardi, kukla olarak kullanmak icin. Bunu kabullenmeyen Muhsin Yazicioglu`nun yerine Tayyip Erdogan basbakan yapildi, cunku o kabul etmisti ABD kolesi olmayi. Daha sonra Tayyip, onundeki engel Muhsin Yazicioglu`na suikast duzenletti. Eger secimlerde AKP yine kazanirsa, aydin halk ayaklanacak. Bunu firsat bilen ABD, ulkemizin karismasina destek verecek. Sonra Tayyip is savas nedeniyle ulkeden kacacak. Dunyada sozde adalet saglama pesinde olan ABD, ulkemize girecek. Sonumuz digerlerine benzeyecek. Atalarimizin kaniyla kurtardigi memleketi RTE Amerika`nin ellerine teslim edecek. Hala dunya lideri diye diye ayakta uyuyan vatandaslari, dostlari uyariyorum. Demedi demeyin sonra. Kendi ilinizde kim gucluyse ona oy verin. Particilik yapmayin....Bu sözleri okuyan duyarlı insan ünlü Prodüktör Estergon Karagöz’de Serhat Gültekin’i uyarınca asılsız ve de haşhaşi sözler sarf eden ve de Estergon Karagöz’e şu ithamda bulunan Serhat Gültekin’in sözleri Çevrede ne kadar "kolpa" menajer var arkadaş ya. Bırak bu mesleğin adını kirletme. Başkasının menajerlik faaliyetlerini kendininmiş gibi gösterme........ Sayfalarınızda bulunan Haberci Estergon Karagöz isimli şahısa itibar etmeyiniz. Kendisi sözde Prodüktör, Basın Danışmanı, Haberci vsvs. altında son model "sözde" mercedesi ile türkiyeyi dört dönen, neredeyse Türkiye`nin tüm sanatçılarının menajeri, prodüktörü.. Kral Tv Ödül Törenlerinde Basın Danışmanı ödülü aldıgını soyleyen (öyle bir ödül kategorisi yok) bir şahıs. Sakın kanmayın.............Bu ağır sözlerinden dolayı özelliklede Başbakanımızı savunan ve de davasında kararlı insan Estergon Karagöz hakkında asılsız iddialarda bulunan Serhat Gültekin’in yalanlarına kanmayın……``Açıklamasında bulundu.
 
 
HABER:ESTERGON KARAGÖZ
 

26.8° / 15.2°
  • BIST 100

    10268,6%0,2
  • DOLAR

    32,23% -0,02
  • EURO

    34,73% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2441,50% 0,39
  • Ç. ALTIN

    3877,27% 0,00