ETS den, TOEFL icin Ucretsiz Turkce Web Seminerler...

ETS, Türkiye'deki öğrencilerin TOEFL iBT® testine hazırlanmalarını kolaylaştıracak ek bir kaynak hazırladı. TOEFL programı tarafından geliştirilen TOEFL® talks adlı bu yeni kaynak, internet ü

Resmi İlan 15.08.2013 10:19:57 0
ETS den, TOEFL icin Ucretsiz Turkce Web Seminerler...

ETS,  Türkiye’deki öğrencilerin TOEFL iBT® testine hazırlanmalarını kolaylaştıracak ek bir kaynak hazırladı. TOEFL programı tarafından geliştirilen TOEFL® talksadlı bu yeni kaynak, internet üzerinden TOEFL iBT testini anlatan bir saatlik seminerler sunacak.

Seminerlerde teste hazırlık için gerekli kaynaklar ve kayıt süreci hakkında yararlı bilgiler verilecektir. Sunumun sonunda soru ve cevap için zaman ayrılacaktır.

Web seminerleri ücretsiz ve Türkçe gerçekleşecektir.

Oturumlar aşağıdaki günler ve saatlerde yapılacaktır;



26 Ağustos Pazartesi 17:00 – 18:00 (Yerel saat)

•       2 Eylül Pazartesi 17:00 – 18:00 (Yerel saat)

•       19 Eylül Perşembe 17:00 – 18:00 (Yerel saat)


Sınava girecek adaylar Tülay İmre ile timre@etsglobal.orgtimre@etsglobal.org> e-posta adresinden iletişime geçerek kayıt olabilir ve web seminerleri hakkında daha fazla bilgi alabilirler.

Bunun dışında TOEFL testinin resmi internet sitesi, www.ets.org/toefl<http://www.ets.org/toefl> artık Türkçe<http://www.ets.org/tr/toefl> olarak da hizmet veriyor. Resmi TOEFL internet sitesi test adaylarına testin formatı, kayıt süreci, iyi hazırlanmak için ipuçları, test merkezleri ve tarihleri hakkında yararlı bilgiler vermektedir.

TOEFL Direktörü Jennifer Brown, Türkiye’den teste girecek adaylar için başvuru sisteminin ve test sürecinin daha uygun ve kullanışlı bir hale getirilmesi için sürekli çalıştıklarını ifade etti. Türkçe canlı seminerler düzenleyerek ve öğrencilerin ana dillerinde TOEFL kaynakları sağlayarak Türkiye’deki öğrencilere daha fazla ulaşmayı amaçladıklarını belirtti. Brown, Öğrencilerin bu ücretsiz kaynaklardan en iyi şekilde yararlanmalarını ve test gününde ellerinden gelenin en iyisini yapmalarını diliyor.


TOEFL hakkında daha fazla bilgiye sahip olmak veya test örneklerini görmek için www.TOEFLGoAnywhere.org<http://www.TOEFLGoAnywhere.org> internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. Teste girecek adayların ayrıca Facebook sayfamızı takip etmelerini öneririz: https://www.facebook.com/TOEFL. TOEFL testi ile ilgili güncel haberler almak için e-posta listemize http://www.ets.org/toefl/student_news linkinden kaydolabilirsiniz.


TOEFL Hakkında
TOEFL dünyada en fazla uygulanan ve en yaygın kabul edilen İngilizce seviye belirleme testidir. 8,500 kurum tarafından 130 ülkede kabul edilen TOEFL testine bugüne kadar 27 milyondan fazla öğrenci girmiştir.


ETS Hakkında
ETS dünya çapında özenle yapılan araştırmalara dayanan, kaliteli ve tarafsız bir değerlendirme hizmeti sunar. ETS bireylere, eğitim ve devlet kurumlarına; öğretmenlik sertifikası, İngilizce eğitim, ilk, orta ve lise sonrası eğitim, eğitim araştırma, analiz ve politik çalışma hizmetleri sunar. 1947 yılında kar amacı gütmeyen bir kurum olarak hizmet vermeye başlayan ETS, 180 ülkede, 9 bin farklı yerde, aralarında TOEFL®, TOEIC ®,GRE ® ve The Praxis Series™  testlerinin bulunduğu, yılda 50 milyondan fazla test uygulamaktadır. www.ets.org<http://www.ets.org>


25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10535,87%2,09
  • DOLAR

    32,28% 0,02
  • EURO

    35,02% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2473,55% 0,31
  • Ç. ALTIN

    3962,61% 0,35