Evden eve nakliyat`da memurlara yüzde 20 indirim

Ankara`da 10 yıldır hizmet veren Elifoğlu Nakliyat yeni bir kampanyaya imza atarak ve müşteri memnuniyeti sağlamak için Ankara`da ikamet eden memurlara %20 indirim ile vermeye başlamıştır.

5.04.2015 11:50:33 0
 Evden eve nakliyat`da memurlara yüzde 20 indirim

Ankara'da 10 yıldır hizmet veren Elifoğlu Nakliyat yeni bir kampanyaya imza atarak ve müşteri memnuniyeti sağlamak için Ankara'da ikamet eden memurlara %20 indirim ile vermeye başlamıştır.

Ankara nakliyat firmaları arasında öncü olan firmamız her geçen gün kendini yenilemekte ve teknoloji ile beraber taşımacılık sektöründen adından bahsettirmektedir. Yeni gelişen teknolojiye ayak uyduran ve bunu işine adapte eden firmamız yeni bir kampanya ile Ankara'da ikamet eden, www.nakliyat-ankara.com Ankara evden eve nakliyat ile memurlara %20 indirim yapmaktadır.
Elifoğlu Nakliyat gelişen teknoloji ve artan modernleşmeye ayak uydurarak yüksek daireli apartmanlarda asansörlü nakliyat aracı kullanmaktadır ve evini kısa bir süre içerisinde hızlı ve sorunsuz bir şekilde taşımaktadır. 2005 yılında profesyonel kadro ile kurulmuş firmamız hala aynı kalarak ve kendini yeni bir şeyler katarak yoluna devam etmektedir. Kısa bir süre içerisinde geniş bir yelpazeye ulaşan firmamız Ankara Nakliye alanında büyük değişimler yapmıştır. Koşulların ihtiyaç yapısını belirleyerek Ankara'da kendine hatırı sayılır bir yer açmıştır.
www.nakliyat-ankara.com adresinden ulaşabileceğiniz firmamız tüm sitemizde yazılan tüm hizmetleri profesyonel kadrosu ile yerine getirmektedir ve bunu yaparken müşteri memnuniyetini ön plana almaktadır. Ofis, kurumsal, amabalajlama, şehirlerarası taşımacılıkta yapan firmamız hedefini sürekli ileriye koymuştur ve müşteri memnuniyet odaklı bir anlayış geliştirmiştir.
Taşıma konusunda uluslararası standartlara sahip olan firmamız ülkemizin coğrafi yaşam standartlarına bağlı olarak geliştirdiği çözümlerle siz müşterilerimize daha iyi hizmet vermeyi amaçlamıştır. Ankara'da yaşayan memurlarımız web sitesi adresimizden bize ulaşarak ayrıntılı bilgi alabilirler. Ankara evden eve nakliyatlarınızda %20 indirim almak için sitemizin iletişim bölümünde yazan numaralardan bizi arayabilirsiniz. Kısa zamanda doğru yönetim ile eşyalarınızı sorunsuz bir şekilde taşımaya gayret ediyoruz ve en büyük desteği yine sizden alıyoruz, fiyat talep etmek için lütfen bizimle iletişime geçiniz.
 

HABER:Rurkan dede


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04