Evi Yanan Aileye Belediyeden Yardım !

Geçtiğimiz hafta Şehit Cengiz Topel Mahallesi'nde tek katlı müstakil bir evde ikamet eden Güleç ailesine yaşadıkları yangın felaketinin ardından Mamak Belediyesi sahip çıktı.

Sağlık 6.02.2014 11:16:14 0
Evi Yanan Aileye Belediyeden Yardım !

Geçtiğimiz hafta Şehit Cengiz Topel Mahallesi’nde tek katlı müstakil bir evde ikamet eden Güleç ailesine yaşadıkları yangın felaketinin ardından Mamak Belediyesi sahip çıktı. Aileyi ziyaret eden ve geçmiş olsun dileklerini ileten Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, aileye belediye olarak gerekli desteği vereceklerini söyledi. Belediye ekipleri, neredeyse tüm eşyaları yanan ve evi hasar gören ailenin badana ve boyasının yapılması ve ev eşyalarının değiştirilmesi işlerini üstlendi. Ailenin ihtiyaçlarının karşılanması için talimat veren Akgül, aileyi kış aylarında zor durumda bırakmayacaklarını dile getirdi. Ailenintemel ihtiyaçların karşılanması doğrultusunda gayret edeceklerini kaydeden Akgül,“Mamak Belediyesi olarak zor durumda olan vatandaşlarımıza yardım etmek boynumuzun borcudur. Belediye olarak gerekli yardımı yapacağız. Ailemize geçmiş olsun” dedi.

 Evime kadar geldi

Yangında evi zarar gören Meryem Güleç, kendileriyle ilgilenen Akgül’e teşekkür ederek, “Başkanımız evimize kadar gelerek geçmiş olsun dileklerini iletti. Belediyemizin desteği ile toparlanıyoruz.Başkanımıza maddi ve manevi destekleri için teşekkür ediyoruz” dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER:ABDULLAH ORTAÇ

 


20.2° / 9.7°
  • BIST 100

    10336,5%0,68
  • DOLAR

    32,26% 0,03
  • EURO

    34,65% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2406,12% 0,25
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,00