EVLATLARIMIZ İLE BİRLİKTE CANIMIZ DA YANDI

Bağımsız Kamu Görevlileri Sendikaları Konfederasyonu (BASK) Mardin İl Temsilcisi Sadullah Güneş Adana Aladağ?da ortaokul öğrencilerinin kaldığı özel yurtta çıkan yangın ile ilgili yaptığı basın açıklamasında ?Evlatlarımızla birlikte canımız da yandı!?

30.11.2016 22:28:20 0
EVLATLARIMIZ İLE BİRLİKTE CANIMIZ DA YANDI

Bağımsız Kamu Görevlileri Sendikaları Konfederasyonu (BASK) Mardin İl Temsilcisi Sadullah Güneş    Adana Aladağ’da ortaokul öğrencilerinin kaldığı özel yurtta çıkan yangın ile ilgili yaptığı basın açıklamasında “Evlatlarımızla birlikte canımız da yandı!” dedi.

 

BASK Mardin İl Temsilcisi Sadullah Güneş   açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

 

''Adana ili Aladağ ilçesindeki kız öğrenci yurdunda yükselen alevlerle birlikte yüreğimiz yandı. Milletçe Başımız Sağ Olsun. Öncelikli olarak bu elim olayda vefat eden kardeşlerimize Allahtan rahmet, yakınlarına sabırlar ve baş sağlığı, yaralı olan kardeşlerimize acil şifalar diliyorum.


Yatılı yurt ve pansiyonlarda kamu kurum ve kuruluşlarındaki yangın merdivenlerinin denetimleri zamanında ve eksiksiz olarak yapılarak yangınlarda da işlevini yerine getirecek şekilde, can kayıplarını önleyecek biçimde her zaman kullanıma hazır bulundurulmalıdır.


İnşallah bu ve buna benzer kalplerimizi yaralayan yangınların son bulmasını ihmali olanlarında cezalandırılmasını bekliyoruz.


Allah güzel Ülkemizi ve tüm İslam beldelerini her türlü felaketlerden korusun, Rabbim bizlere bir daha böyle acılar yaşatmasın inşallah.''Dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN.


26.8° / 15.2°
  • BIST 100

    10322,45%0,52
  • DOLAR

    32,21% -0,09
  • EURO

    34,73% -0,19
  • GRAM ALTIN

    2450,52% 0,76
  • Ç. ALTIN

    3942,86% 1,69